Ring Magazin

Vasárnap, 2019. Február 24.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

GAZDASÁG

Hír és háttér - GAZDASÁG

Foglalás a a Green Holidays tulajdonosoknál

Foglalás a  a Green Holidays tulajdonosoknál

Green Holidays Kft. utazási iroda tagjainak, részvényeseinek vagyoni részesedésének lefoglalását rendelte el a cégbíróság. A július elején fizetésképtelenséget jelentő cég, valamint a meghiúsult foglalásokban szereplő SzállásOutlet Kft. ellen végrehajtás indult. Az ügyben érintett vált az indulhatunk.hu utazási oldal is.

A Green Holidays Kft. július 2-án, vasárnap kora este jelentett fizetésképtelenséget. A rendőrség csalás bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen azonnal nyomozás indított. A Magyar Utazási Irodák Szövetsége az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a Green Holidays utazásszervezési engedélyének megszerzése előtt egy utazásközvetítő cég az utazási csomag részeit jogellenesen, elemekre bontva értékesítette. Az utasok két különböző céggel szerződtek, ami alkalmas a fogyasztók megtévesztésére. Számos szerződésben nem is szerepelt a Green Holidays neve.
Az ügyben érintetté vált még egy szereplő: a fővárosi kormányhivatal fogyasztóvédelmi hatósága vizsgálatot kezdeményezett az indulhatunk.hu oldalt üzemeltető SzállásOutlet Kft.-vel szemben, miután a Magyar Utazási Irodák Szövetsége bejelentést tett az oldal szolgáltatások értékesítésének hitelességével kapcsolatban.

A hír érdekessége, hogy a Green Travel néven a Green Holidays utazási iroda a mai napig szerepel az indulhatunk.hu weboldal ajánlott és megbízható partnerei között. 

Ahogyan az magazinunk weboldalról készült mai napi fotón is jól látható, az utazási oldal a török utak szakértőjeként méltatja utazási partnerét. A beköszöntőjében pedig kiemeli: "ezen az oldalon azokat a szolgáltató partnereinket találja, akiket szívesen ajánlunk, akikkel szívesen dolgozunk együtt. Annak érdekében, hogy utasainknak a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani kizárólag megbízható partnerekkel dolgozunk, akiknek a munkájában az évek során nem csalódtunk."

A július 2-án bezárt Green Travelt leírásukban ma még hosszan méltatják, kiemelve, hogy szezonban saját charter gépeket indítanak, illetve új úticélként Mexióba, Thaiföldre és a Maldív-szigetekre is indítanak szervezett csoportokat. Sőt, repülőjegy foglalásokkal és városnézésekkel is foglakoznak. 

 

 
Hír és háttér - GAZDASÁG

Bombariadó: országosan álltak a nemzetközi vonatok

Bombariadó: országosan álltak a nemzetközi vonatok

Az összes nemzetközi vonat állt szerdán Magyarországon. Egy névtelen betelefonáló hívta a rendőröket délelőtt, hogy robban&o...

Hír és háttér - GAZDASÁG

Villámcsapás ért? Erre is fizethet a lakásbiztosítás!

Villámcsapás ért? Erre is fizethet a lakásbiztosítás!

Becslések és híradások szerint a viharok leginkább a kisebb falvakban okoznak nagy veszteséget, a szerencsétlenül jártak nagy töb...

Hír és háttér - GAZDASÁG

Az elmúlt napok viharmérlege: közel 13 ezer kárbejelentés

Az elmúlt napok viharmérlege: közel 13 ezer kárbejelentés

A június 21-ével kezdődő viharos időszak kezdete óta közel 13 ezer kárbejelentés érkezett a biztosító társaságokhoz. A k...

Hír és háttér - GAZDASÁG

Tradíció és innováció

Tradíció és innováció

Indul a 2017. évi CREATON Építész Pályázat építészeknek és hallgatóknak lakóházak, közép&uum...

Oldal 7 / 442

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amio2019februar 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 95 vendég böngészi

bav logo kicsi banner