Close

Izgalmas év áll a Muaythai versenyzők előtt

A Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) 2023-as évértékelőjén a szövetség bemutatta az idei terveit is, egyben díjazták a tavalyi évben szép eredményeket elért versenyzőket. A rendezvényen szóba került a sportág olimpiai lehetősége is. Hajós István elnökségi tag és főtámogató nyitotta meg beszédével az évértékelőt, majd Dudok Károly, az MMSZ elnöke foglalta össze a szövetség elmúlt évét. Vojvoda György főtitkár és ITO nemzetközi bíró az MMSZ jelenéről beszélt. Az eseményen részt vett Jászka Krisztián felnőtt szövetségi kapitány, Rebrei József ifjúsági szövetségi kapitány és Mr. Nopakhun Luichant, a Thaiföldi Királyság Nagykövetségének követtanácsosa, ami jól mutatja a Szakszövetség és a Nagykövetség közötti kiváló együttműködést.


„Azt gondolom, elég sikeres évet zártunk tavaly, hiszen 45 olyan versenyzőt és edzőiket tudtunk egy plakettel megjutalmazni és egy ebéddel megvendégelni, akik nagyon szép dobogós eredményeket értek el, illetve szereztek szép mennyiségű pontot a versenyeken. De az idei évre nézve is sok izgalmas pillanat áll előttünk, májusban Athénban bizonyíthatunk a felnőtt Világbajnokságon, majd jön az ifjúsági VB és az Európa Bajnokság. De készülünk a jövő évi Világjátékokra is, reméljük minél több versenyzőt tudunk majd kvalifikálni az elért eredmények alapján” – mondta el Dudok Károly, az MMSZ elnöke.
A jövőbeni tervekkel kapcsolatban elmondható, hogy az idei év is izgalmas versenyeket tartogat az MMSZ versenyzői számára.

Az évértékelő egyben remek alkalmat kínált arra, hogy a szövetség elismeréseket nyújtson át a tavalyi évben szép sikereket elért versenyzőknek, köztük az Európa Bajnokoknak és a Világbajnoki dobogósoknak. Az Európa Bajnokságon elért előkelő helyezésért elismerésben részesült: Nyári László, Tóth Zsombor, Ladover Bálint, Hordós Hedvig, Antal Ferenc, Adler Netti, Tóth Dzsesszika, Cseh Anna, Szombati Marcell, Mester Miron, Nemcsok Fanni, Balassa Nikolett, Hevér Alexander, Sütő Doroti, Andréka Bálint, Német Attila, Melis Bálint, Józsa Szilárd, Mérai Gergő, Adler Dávid, Iván Ádám, Ábrahám Ármin, Iszák Milán, Ócsag Gábor, Kurdy istván, Székely Anna, Méhész Zita és Nardelotti (Sándorfi) Ajsa. A Világbajnokságon elért kimagasló eredményekért elismerésben részesült: Landover Bálint, Kurdy István, Kiss Barnabás, Spéth Norbert, Nardelotti (Sándorfi) Ajsa, Tóth Dzsesszika, Nemcsok Fanni, Nyári László, Mester Miron, Melis Bálint, Józsa Szilárd, Hordós Hedvig, Antal Ferenc és Iván Ádám.

Shares
scroll to top