Close

Írjon nekünk!

Kedves Olvasó!
Írja meg gondolatait, véleményét a körülöttünk folyó világról, melyhez alap cikkeket és szakértők véleményét közöljük. Gyarapítsa a gondoló emberek táborát, akik a megoldást keresik.

Megírhatja véleményét, kritikáját, tapasztalatait. Két feltételünk van, ami lapunk szellemiségével azonosul, hogy írásuk tényszerű és etikus legyen. Tényekkel igazolható az állítás, és minden jelző nélkül utalunk a másik félre – nem minősítjük gondolkodását / faji / politikai/ vallási / és más hovatartozását. lásd még : Felhasználási feltételek

A Ring magazin célja, hogy minden témát különböző nézőpontok alapján közelítse meg. Gondolkodásra ösztönözze az olvasót. Írjon kritikát könyvről, filmről, színházi előadásról. Ossza meg élményeit nyaralásáról, utazásairól, akár a hobbijáról. Nekünk számít az Ön véleménye és még fizetünk is érte. E-mail címünkre word formátumban, maximum 3000 karakterbe, képeket külön várjuk írásait.

Tanulmányokat, hosszabb elemzéseket és a tényeket alátámasztó anyagokat pdf. formátumban a Dokumentumtárba helyezzük.

Mindegyik megírt tartalomnak eredetinek kell lennie, a cikkek nem másolhatóak más forrástól, sem teljesen, sem részben. A cikkek ellenőrzése egy plagizáló program segítségével történik, amely képes meghatározni, hogy a tartalom hány százaléka származik más forrástól.

Tilos a Copy&Paste

Ha az információ egy másik forrásból származik, a forrásmegjelölés KÖTELEZŐ! Először is figyelembe kell venni a forrás hitelességét és megbízhatóságát, ugyanakkor ezeket ellenőrizni kell.

Ha interjúkból, más cikkekből idézünk, ezeket mindenképpen különböztessük meg saját szövegünktől a macskaköröm („”) használata által, ugyanakkor dőlt betűkként (Italic) jelenítsük meg.

Megoszd a híreidet minél több helyen: Facebook-oldal, Facebook-csoport, blogon, saját honlapon, Twitteren, Google+ vagy bármilyen más közösségi oldalon. A cikk megjelenésétől számított 30 napon belül, minden 1000 látogató után 2000 Ft fizetünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top