Ring Magazin

Hétfô, 2019. Szeptember 16.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Alkossunk szabadon!

E-mail Nyomtatás PDF

amiocimlap 1903Megjelent A Mi Otthonunk magazin márciusi száma

A jó ízlés határain belül napjaink lakberendezésére a stílusok sokfélesége jellemző. Mindenki szabad kezet kap, hogy kifejezze önmaga stílusát, amikor otthona berendezéséről dönt, keverve színeket, anyagokat és különböző korokat. Ez a szabadság abban is megnyilvánul, hogy a tereket szükség és praktikum szerint kedvünkre alakítjuk át. Egyetlen szabály, hogy nincs szabály! Lakásunkban acélberakásos vagy üvegajtóval, mobil térelválasztóval vagy akár egyszerű könyvespolccal leválaszthatunk szobákat, kikanyaríthatunk egy sarkot irodának, vagy épp’ ellenkezőleg, újonnan megálmodott térkapcsolatokkal hatalmas, egybenyitott helyiségeket hozhatunk létre. Bemutatott négy fiatalos, igényes és inspiráló otthonunk mindegyike kitűnő ötleteket kínál falak áthelyezésére, terek egybenyitására, közöttük van a világhírű angol sztárlakberendező, Kelly Hoppen munkája is.
Napjainkban a családi, baráti étkezések szerepe felértékelődött, ezért a konyha-étkező megfelelő kialakítása hangsúlyossá vált. Tegyük alkalmassá nagyobb összejövetelekhez is, új, divatos műgyanta, beton vagy kőporcelán lap burkolatokkal frissítsük fel, ledekkel adjunk hozzá ragyogó fényeket, és végre a szürke és fehér szekrény uralom után töltsük meg színekkel. S ha mindezzel megvagyunk, AMIO’Trend rovatunk szép kávéfőzői, gyümölcscentrifugái közül válasszunk egyet, hogy a reggeleink is jól induljanak!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(3 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk szeptemberi száma

cimlap 1909 resize 

Bővebben az Életmód rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 55 vendég böngészi

bav logo kicsi banner