Ring Magazin

Hétfô, 2019. Szeptember 16.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Megjelent az A Mi Otthonunk magazin decemberi száma - Aranyos ragyogás

E-mail Nyomtatás PDF

amio 201812A tél beköszöntével mindinkább felerősödik bennünk a vágy a közvetlen tűzélmény, a tökéletes ellazulás után, mert a lángok romantikát visznek mindennapjainkba, egy jó masszázs, szauna pedig segít bennünket feltöltődni az év végi hajszában. Kandallós és wellness összeállításunkban bemutatjuk a top trendeket, válogassanak kedvükre! Ilyentájt már ajándékötleteink is kikristályosodnak, ám ha fellapozzák magazinunk nőknek és férfiaknak szóló összeállítását, bizonyára nem tudnak nem beleszeretni egy-egy szép, hasznos, ugyanakkor kissé bohém ajándékba. Szokás szerint hasznos tanácsokkal szolgálunk az otthonukról most még csak álmot szövögetőknek vagy már építkezésben, felújításban lévőknek, hogy elkerüljék a buktatókat.
Karácsony közeledtével sokan szeretnék egy kicsit feldobni otthonukat is, még szebbé, még stílusosabbá varázsolni az ünnepekre. Duplaszámunk öt inspirálóbbnál inspirálóbb lakásának küszöbét átlépve felfedezhetjük, hogy egy-egy modern bútorral, kiegészítővel, izgalmas mintázatú textillel, szőnyeggel és aranyos ragyogással hogyan teszik mindezt a profik. Egy pohár vörösborral vagy forrócsokival a kezünkben álljunk meg egy szusszanásnyi időre, hogy rátaláljunk a keresett kiegészítőre, megoldásra, legyünk mi is kreatívak otthonunkban. Minden kedves olvasónknak boldog és békés 2019-et kívánunk!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(6 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk szeptemberi száma

cimlap 1909 resize 

Bővebben az Életmód rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 47 vendég böngészi

bav logo kicsi banner