Ring Magazin

Hétfô, 2019. Június 17.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap
ÉLETMÓD

A kövér macskáknak is diétára van szükségük

A kövér macskáknak is diétára van szükségükManapság a család kedvenceként élő házimacskák jelentős hányada ugyanúgy súlytöbblettel él, mint gazdájuk többsége, és ez az állatorvosok szerint sok egészségügyi gondot okoz a macskatársadalomban is. Skót kutatók macskatápot gyártó cégek jelentős anyagi támogatásával eredményes étrendi változtatást dolgoztak ki az optimális macskasúly megtartására.
 
ÉLETMÓD

Felnőttképzés munkanélkülieknek több Békés megyei kulturális intézményben

Felnőttképzés munkanélkülieknek több Békés megyei kulturális intézményben

Békés megye öt kulturális szervezete, intézménye konzorciumot alakított, és egy az unió által támogatott projekt keretében felnőttképzést indítottak a munkanélkülieknek.

ÉLETMÓD

Faképnél hagyta menyasszonya a Playboy-pápát

Faképnél hagyta 25 éves modell barátnője kevéssel az esküvő előtt Hugh Hefnert, a Playboy magazin 85 éves alapítóját. A hírek szerint Crystral Harris, a nyuszis magazinból ismert modell meggondol...
ÉLETMÓD

Mától olcsóbb: diákjegy a Vidámparkban

Mától olcsóbb: diákjegy a Vidámparkban

A diákok is kedvezményesen látogathatják a budapesti Vidámparkot csütörtöktől. A diákok a teljes árú jegynél 900 forinttal olcsóbban szórakozhatnak az intézményben.

ÉLETMÓD

Papp Magor: Heintz Tamás nyilatkozata miatt több orvos az év végét sem várja meg a felmondással

Papp Magor: Heintz Tamás nyilatkozata miatt több orvos az év végét sem várja meg a felmondássalHeintz Tamás fideszes képviselő nyilatkozata után több orvos kereste meg a Magyar Rezidens Szövetséget azzal, hogy "az ilyen hozzáállás arra készteti, hogy az év végét se várja meg a felmondással...
Oldal 339 / 384

Megjelent A Mi Otthonunk júniusi száma

amio 1906 cimlap 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 517 vendég böngészi

bav logo kicsi banner