Ring Magazin

Szombat, 2019. Október 19.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Laller újból a nyeregben

E-mail Nyomtatás PDF

aaaa11aa

Csizma kifényesítve, szemüveg megtisztítva, bringa a dobozos járműben, a kannák csurig feltöltve benzinnel. Bizony nagyon úgy fest, hogy hamarosan elindul a szezon Horváth Lajos „Laller” számára. A népszerű terepmotoros a hétvégén tesztelni indul, hogy aztán már hamarosan a bugaci Adrenalin kupán, élesben húzza majd a gázt!

Laller kemény edzésben van, sőt, mióta beszámoltunk róla, hogy a Morocco Desert Challenge-re készül, még rá is dobott erre egy lapáttal:

„Igyekszem formába hozni magam. Az elmúlt évben kicsit kevesebbet láttak engem a konditeremben, most igyekszem törleszteni ezt az adósságot. Nem mindig esik jól a megterhelés, ugyanakkor tisztában vagyok vele, milyen jelentőséggel bír a fizikai felkészültség. Céljaim vannak, ezekért pedig meg kell dolgozni, ez így a normális. Magam mellett a gépet is igyekeztem rendbe rakni, és jelentem minden a legnagyobb rendben van. Felkészülten várjuk a hétvégén Soltvadkert közelében rendezendő tereprali tesztet, alig várom már, hogy nyeregbe pattanhassak. Sok időm nem lesz próbálgatni magam, ugyanis jövő héten már indul a bajnokság, Bugacon megkezdődik a versenyfutás.” - foglalta össze gondolatait Horváth Lajos.

A váci sportoló idén újult erővel indul vágyai és céljai meghódítására, az úton számos külföldi és sivatagi verseny is be van kalkulálva.


(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk októberi száma

amio 19okt 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 131 vendég böngészi

bav logo kicsi banner