Ring Magazin

Péntek, 2020. Február 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

SPORT

Sport - SPORT

Horváth Lajos: „Eredményes volt a gyulai kiruccanásunk”

Horváth Lajos: „Eredményes volt a gyulai kiruccanásunk”

A hétvégén Gyulán állt rajthoz a hazai tereprali színe-java, a megmérettetés pedig komoly csatákat hozott. A motoros mezőny a szombat után vasárnap újból négy szakaszra készült, amiből végül hármat tartottak meg. Horváth Lajos „Laller” is a többiek között húzta a gázt, és ha már ott volt, tette a dolgát becsülettel.

Laller a szombati menet után a zárónapon is magabiztosan és nagy kedvvel motorozott, ami a Marokkóban szerzett komoly sérülése után felettébb biztató:

„Vasárnap is folytattuk a „melót”, egy új pályán négy gyorsasági szakasz várt ránk, amiből baleset miatt az egyiket törölték. Komoly tempót futott a mezőny, a srácok vért ittak: 140 km/h körül mentünk, de a terepjáróknál helyenként 180 feletti sebességeket és láthattak a nézők. Én a magam részéről inkább a megfontoltságot tartottam szem előtt, nem vállaltam többet, mint kellett, nem kockáztattam. Amiért jöttem, azt végigvittem, eredménykényszer nélkül motoroztam egy jót, és hellyel-közzel visszarázódtam az áprilisi sérülésem előtti állapotomba. Külön örülök annak, hogy szemmel látható eredménye van a MAMS tereprali szakág motoros/quados szekciójában Garamvölgyi Zoltánnal végzett munkánknak, remélem, az elkövetkezendő időkben továbbra is ilyen szépen emelkedik majd a résztvevők száma. Végül, de nem utolsósorban, szeretném nagyon megdicsérni a csapatom, hiszen Heiszler Károly és Kárpáti Péter révén mind a quad, mind a motoros mezőnyben Laller Racing Dakar Team győzelem született!” - zárta nyilatkozatát a hétvégéről a csapatvezető pilóta, Horváth Lajos.

Lallert legközelebb Novemberben, a Raid of the Champions megmérettetésen láthatjuk újra a nyeregben, természetesen erről is beszámolunk.

Forrás: Tóth Krisztián Márk

 
Sport - SPORT

Horváth Lajos élvezi a gyulai száguldást

Horváth Lajos élvezi a gyulai száguldást

Szombaton elrajtolt a Skuba Cross Country Gyula tereprali verseny, amely a CEZ/MNASZ/I.O.B.C. sorozat égisze alatt fut. A motoros mezőnyben ezúttal is ott húzza a gázt...

Sport - SPORT

CIV MiniMoto - Kecskés Tamás áttörést ért el Franciacortán

CIV MiniMoto - Kecskés Tamás áttörést ért el Franciacortán

Kecskés Tamás idei legjobb eredményével zárt a CIV MiniMoto bajnokság franciacortai hétvégéjén.

A megváltozott kör...

Sport - SPORT

HunGarian Baja – Komoly sajtóvisszhangot generált a magyar tereprali világkupa futam

HunGarian Baja – Komoly sajtóvisszhangot generált a magyar tereprali világkupa futam
 
Lapunkban gyakran találkozhattok terepralis hírekkel, ez nem véletlen, hiszen a sportrovatunkban fontos feladatunknak tartjuk, hogy felkaroljuk ezt a hazánkban i...
Sport - SPORT

Laller már Gyulára gyúr

Laller már Gyulára gyúr
Horváth Lajos „Laller” legutoljára Szlovákiában versenyzett, és ha lassan is, de úgy néz ki, hogy teljesen felgyógyult az &aacu...
Oldal 4 / 313

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amiocimlap 202002 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 140 vendég böngészi

bav logo kicsi banner