Ring Magazin

Csütörtök, 2018. Jûlius 19.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Kultúra Könyv

KÖNYV

Kultúra - KÖNYV

Nyakleves

Nyakleves

Ma már végképpen nem emlékszem a pontos helyszínre és arra, hogy hogyan kerültem oda, és nem azért nem, mert régen történt az eset, nagyon régen, hanem mert ifjú voltam és bohó, és tökrészeg, ahogy az egybegyűltek többsége is. Amolyan művész-összejövetel volt ez. Egy szobrász barátom vitt oda magával,  talán mert akkoriban szobrászkodtam is, ámbár csak amatőr alapon.  Annyit biztosan tudok, hogy valakinek az angyalföldi műtermében voltunk, méghozzá egy olyan valakinél, aki már akkor is híres szobrász volt. Ezúttal egy éppen befejezett, még agyagban lévő életnagyságú szobor bemutatásáról volt szó, amolyan félig is alig hivatalos megmutatásról, barátoknak, szobrászokból és más művészekből álló kompánia spontán meghívásával. Egy nyúrga fiút ábrázolt a szobor, meztelent, jóvágásút, amint egy kedes gesztussal nyújtja a kezét, mint aki virágot nyújt át valakinek.

 
Kultúra - KÖNYV

Másféle idő: egy női életút Kubik Anna új verses hangoskönyvében

Tizenöt magyar költőnő verseiből összeálló női életutat mutat be Kubik Anna színésznő új, Másféle idő című hangoskönyve, amelyben a költemények mellett Johann Sebastian Bach művei is végigvezetik a hallgatót a mélységekben és magasságokban gazdag női sorson.
Oldal 25 / 25

Megjelent az A Mi Otthonunk júliusi száma

cimlap 2018julius 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 390 vendég böngészi

bav logo kicsi banner