Ring Magazin

Hétfô, 2019. Szeptember 16.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Programok Állatkertek éjszakája a Budakeszi Vadasparkban

Állatkertek éjszakája a Budakeszi Vadasparkban

E-mail Nyomtatás PDF

bkvpmosomedveAugusztus 31-én, pénteken ismét megrendezik az Állatkertek Éjszakáját, amihez a Budakeszi Vadaspark újból csatlakozik. A zseblámpát és a kíváncsiságot senki ne felejtse otthon! A programokra 19.00 órától lehet belépni, a pénztár 22.00 órakor zár majd, a parkot pedig 24.00 óráig kell elhagyni.
A Budakeszi Vadaspark hagyományosan minden évben részt vesz az Állatkertek Éjszakáján, aminek keretein belül szakvezetéssel egybekötött, izgalmas éjszakai kirándulásra invitálja a látogatókat. A napnyugta után induló vadasparki túrákon az érdeklődők többek között betekintést nyerhetnek az éjjeli állatok titkos és kalandos életébe, akiknek azután kezdődik az élet miután mi nyugovóra hajtottuk fejünket.
A 19.15 és a 22.00 órakor induló szakvezetések során a résztvevők játszva tanulhatnak az éjszakai állatok életmódjáról, szokásairól és viselkedéséről. A bejárások mellett 20.00 és 21.30 órakor kezdődik a külön erre az alkalomra készített „Vakkaraván” ügyességi pálya tesztelése, amit végigjárva mindenki felfedezheti az éjszakai erdő kincseit.
Mindemellett a Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület egész estés előadást tart az éjszakai állatvilág érdekességeiről, valamint „Tapi-Zoo”, azaz egy interaktív játszópult is várja a látogatókat, aminek keretein belül a vállalkozó szelleműek próbára tehetik érzékszerveik kifinomultságát, ezáltal „saját bőrükön” tapasztalhatják meg az állatok éjszakai üzemmódját.
Az Állatkertek Éjszakáján megrendezett programokra 19.00 órától lehet belépni, a pénztár 22.00 órakor zár majd, a parkot pedig 24.00 óráig kell elhagyni.

bkvp allatkertek

Forrás: Budakeszi Vadaspark


(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk szeptemberi száma

cimlap 1909 resize 

Bővebben az Életmód rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 38 vendég böngészi

bav logo kicsi banner