Close

Vár a Víg

Szeptember 12-én 20.00 órától Presser Gáborral és a magyar zenei kiváló előadóival immár másodszor ünnepelik meg a Vígszínházban a Magyar Dal Napját.
A tavalyi fantasztikus siker után idén ismét olyan egyedülállóan gazdag és sokszínű műsorral készülnek, amelyben minden zenebarát találhat kedvére való programot.

     A fellépők között világszínvonalú vendégművészeket üdvözölhetünk, velük ünnepel többek között Dés László és Zorán, akik tavaly is óriási sikert arattak. Hatalmas meglepetésként ott lesz a Quimby és Mester Tamás is, aki két év után most először lép színpadra saját dallal. Fellép még Falusi Mariann és Szirtes Edina Mókus is zenekarával, úgyhogy a fergeteges hangulat garantált!
      Természetesen a Vígszínház társulatának tagjai sem maradhatnak ki a magyar zene ünnepéből. A színészek saját dalaikat, örökzöld sanzonokat és jól ismert vígszínházi klasszikusokat énekelnek, és új, eddig sosem hallott dalok csendülnek fel a Túl a Maszat-hegyen című új bemutatóból is.
     Akik ott lesznek: Eszenyi Enikő, Kern András, Hegedűs D. Géza, Halász Judit, Igó Éva, Kútvölgyi Erzsébet, Hegyi Barbara, Kovács Patrícia, Tornyi Ildikó, Láng Annamária, Bata Éva, Fesztbaum Béla, Harkányi Endre, Tahi Tóth László, Epres Attila, Nagy Zsolt, Borbiczki Ferenc, Csőre Gábor, Gyuriska János, Szemenyei János, Mészáros Máté, Molnár Áron, Józan László és Varju Kálmán. És aki konferál: Lukács Sándor.
 
Lásd még: 
 

Hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top