Close

Alkonyati szakvezetés a Budakeszi Vadasparkban

Júliusban péntek esténként, záróra után Alkonyati szakvezetéssel várja a kalandvágyó érdeklődőket a Budakeszi Vadaspark. A túra során a kicsik és a nagyok testközelből ismerkedhetnek meg az alkonyati erdő vadjainak titokzatos életével.


A Budakeszi Vadaspark és a Kalandpark mintegy két hónapja nyitotta meg újra a kapuit a látogatók nagy örömére, mostanra a teljes vadasparki élményt meg lehet tapasztalni. A Simogatóban dámszarvasok és muflonok várják a látogatói gondoskodást, valamint elindultak a látványetetések, és a tréningek is.
A több hónapos zárva tartás után a Budakeszi Vadaspark rendhagyó programmal készül a nyárra. Alkonyati szakvezetés címmel indítanak új programsorozatot a kíváncsi és kalandszerető látogatóknak. Júliusban péntek esténként a résztvevők szakvezető segítségével ismerhetik meg a Vadaspark állatainak zárás utáni, eseménydús életét.

A természetben minden évszak és napszak tartogat valami különlegeset. A nyári hónapokban sincs ez másképp. Amikor a nap lassan eltűnik a Budai-hegyek mögött, az idő pedig egyre hűvösebb lesz, az erdő is életre kel. Alkonyatkor előbújnak az éjszakai életmódot folytató, illetve a napközben az erdő mélyén hűsölő vagy csendesen szunyókáló négylábúak és a madarak is. Az alkonyati túra résztvevői a szürkület titokzatos pillanatait fedezhetik fel a vaddisznó, a dámszarvas, a medve és további a Kárpát-medencében őshonos nagyvadak társaságában.
Az alkonyati túra körülbelül 20 óráig tart, a maximális létszám 50 fő, amelyre előregisztrációval lehet jelentkezni a Vadaspark honlapján, vagy Facebook-oldalán.
Júliusi időpontok:
2021.07.02. 18:00
2021.07.09. 18:00
2021.07.16. 18:00
2021.07.23. 18:00
2021.07.30. 18:00
Forrás: Budakeszi Vadaspark

Shares
scroll to top