Close

Múzeumok Éjszakája a RepTárban

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum idén is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája országos szintű programsorozatához. 2021. június 26-án 10 órától éjfélig várja a látogatókat zseblámpás tárlatvezetésekkel, előadásokkal, repülőgép és helikopter beülési lehetőségével.


Ezen az éjszakán a RepTár mindenki számára tartogat izgalmakat, élményeket és felfedezni valót. 16:00 órától díjmentes belépéssel várja a látogatókat a RepTár. Ekkor veszi kezdetét a „Derítsd fel a Baglyot!“ elnevezésű felfedezőjáték, mely során 10 Bagoly századjelvényt kell felkutatni, melyek elrejtőztek a RepTár különböző pontjain. A családokat, kisgyermekeket, gyereksarok várja, ahol repülős kifestők, századjelvény és repülős csillámtetoválás készül.
Beszállókártya megvásárlására lesz lehetőség, mellyel 5 megnyitott gép pilótafülkéjébe ülhetnek be a kártyatulajdonosok.
A szakmai programok iránt érdeklődőket interaktív előadások várják különböző időpontokban. A különleges, interaktív előadásokat Kovács István nyugállományú ezredes, Lente Zoltán, az MH 86. Heliopter Bázis repülőműszaki tisztje és Magó Károly, az MH 86. Helikopter Bázis zászlósa, roncskutató tartja. Elmaradhatatlan program, a zseblámpás tárlatvezetés, három különböző időpontban veszi kezdetét.
A RepTár egyéb élményelemei, 4D mozi, szimulátor, 3D karika késő estig foglalhatóak, illetve az Ajándékbolt és a RepTár Bisztró éjfélig várja a látogatókat.
Az estét még hangulatosabbá teszi az Indóház fényfestése és néhány repülőgép különleges fényű megvilágítása.
A rendezvény, az aktuális korményrendelet értelmében védettségi igazolvány, illetve fényképes igazolvány felmutatásával látogatható.
További információk a RepTár honlapján www.reptar.hu és a RepTár Facebook oldalán www.facebook.com/ReptarSzolnok/

Shares
scroll to top