Ring Magazin

Vasárnap, 2019. December 8.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Bereczki Dávid és Kecskés Tamás megkezdik MiniMoto-s szereplésüket

Bereczki Dávid és Kecskés Tamás megkezdik MiniMoto-s szereplésüket

E-mail Nyomtatás PDF
aaaa1a1a11
 
Bereczki Dávid és Kecskés Tamás számára komoly megmérettetés következik, a hétvégén ugyanis elrajtol a CIV MiniMoto bajnokság Olaszországban.  Tamásnak nem lesz ismeretlen a kihívás, ellenben Bereczki Dávid első szezonját kezdi meg az RXP – Sic58 Squadra Corse Junior Teammel. 
 
A fiatalok néhány héttel ezelőtt már egy előtanulmány keretében megfordultak a bajnokság nyitófutamának helyszínén, Franciacortán. Az ott elért remek eredmények nem csak a felkészülésüket segítették, de önbizalmat is adtak nekik a további folytatáshoz.  Bereczki Dávid még újoncnak számít csapatában, ennek ellenére bízik a jó eredményben, elmondása szerint a középmezőnybe várja magát az első MiniMoto bajnokin. Ezért mindent el is követett az ifjú titán, az elmúlt napokban szinte minden idejét motoron töltötte. A teljesség igénye nélkül húzta a gázt a kecskeméti gokart pályán, bójázott a Kakucs-ringen, csoportos technikai felkészítésen vett részt a Hungaroringen. 
 
Kecskés Tamás szintén sokat dolgozott a bajnoki nyitány előtt, és már alig várja, hogy a nyeregbe pattanhasson. Termes edzésekkel és motorozással igyekezett magát minél jobb formába hozni, de egyértelmű elvárásokat nem fogalmazott meg a hétvégével kapcsolatban a Simoncelli csapat pilótája. A bajnokság népes lesz, valamint nagyon erős, így a folyamatos fejlődés a legfontosabb irányelv az idei szezonban. Ám mivel versenyzőkről beszélünk, a kisördög folyamatosan ott motoszkál a fiatalokban, így Tamás számára is fontos az eredmény, csapattársához hasonlóan ő is a középmezőnybe várja magát. 
 
Franciacortán péntektől felbőgnek a motorok, és a magyar fiúk megkezdik a szereplésüket.

(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 156 vendég böngészi

bav logo kicsi banner