Close

A Spanyol Kupasorozat Barcelónába látogat, ahol Kecskés Bencét újabb kihívások várják

Kecskés Bence az MDR Competition Team színeiben egy Yamaha YZF R6 nyergében vág neki a spanyol kupasorozat második fordulójának, aminek a méltán híres barcelónai versenypálya ad otthont.

Az aktuális forduló mindenki számára izgalmas és meglepetésekkel teli lesz, ugyanis pénteken még senki nem fog motorra ülni. Az első szabadedzést szombaton rendezik, amit egy időmérő követ majd. Vasárnap pedig egy időmérő és egy verseny vár a nívós mezőnyre.

Ez rendkívül érdekessé, izgalmassá és kihívásokkal telivé teszi majd ezt a hétvégét. Bence erre is felkészült, a csapatok és versenyzők körülbelül egy hónapja már kaptak információt a lebonyolításról. Mindenesetre szokatlan lesz mindenki számára, ez még jól is jöhet a fiatal magyar motorosnak, aki rendkívül gyorsan tud alkalmazkodni a változó körülményekhez. Mivel korábban senki nem tudott edzeni ezen a pályán, így nagyjából egyenlő erőviszonyok lesznek. A csapatvezetés abban bízik, hogy így még jobban kijönnek majd a különbségek és kiderül, hogy Bence mennyire jól tud helytállni ebben az erős és nemzetközi mezőnyben.

„Nagyon izgatottan várom a Spanyol Bajnokság következő fordulóját, amely lebonyolítása kicsit eltér az eddigiektől, de ezt én személy szerint nem bánom. Igyekszem ebben a helyzetben is a lehető legjobb formámat hozni”- Összegzett Kecskés Bence.

Shares
scroll to top