Ring Magazin

Hétfô, 2019. Szeptember 23.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Hír és hátTér Belföld Alsóörs: a szomszédok nem vettek észre semmit, a helyiek igen

Alsóörs: a szomszédok nem vettek észre semmit, a helyiek igen

E-mail Nyomtatás PDF

Mindeddig semmilyen megerősített információ nincs azzal a híreszteléssel kapcsolatban, miszerint az alsóörsi tragédia hátterében a lelőtt rendőr és a feltételezett tettes közötti kapcsolat, szerelemféltés állhat. Alsóörsön és környékén azonban többen tényként kezelték ezt a verziót, bár bizonyítékkal senki nem szolgált.


– Ismerték egymást. Mármint a lelőtt rendőr és az öngyilkosságot elkövető férfi . Én is láttam őket együtt a Balaton-parton. Azt nem tudom, milyen viszonyban voltak, de feltételezem, hogy nem alkalmi ismeretség volt köztük – mondta kérdésünkre válaszolva egy harminc év körüli fiatalember csütörtökön a felsőörsi bolt előtt, de a nevét nem árulta el.

Nem ő az egyetlen, aki tegnap Felsőörsön, Alsóörsön és Balatonalmádiban azt állította: biztos információja van arról, hogy a szerda hajnalban lelőtt Gamauf János rendőr főtörzsőrmester és a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozott svájci-magyar állampolgárságú Sz. Bálint ismerte egymást.

Konkrét bizonyítékkal azonban senki sem szolgált, mint ahogy a megkérdezettek a nevüket sem vállalták. Ugyanakkor azt állították, hogy értesüléseik jóval a szerdai tragédia előttről valók. Találkoztunk egy olyan balatonalmádi férfival is, aki azt mondta: korábban együtt dolgozott az áldozattal a rendőrségen, és megbízható információja van arról, hogy a főtörzsőrmester homoszexuális volt.

forrás: Népszabadság online

foto: alsoors.hu

A cikk itt folytatódik 


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk szeptemberi száma

cimlap 1909 resize 

Bővebben az Életmód rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 83 vendég böngészi

bav logo kicsi banner