Close

Alsóörs: a szomszédok nem vettek észre semmit, a helyiek igen

Mindeddig semmilyen megerősített információ nincs azzal a híreszteléssel kapcsolatban, miszerint az alsóörsi tragédia hátterében a lelőtt rendőr és a feltételezett tettes közötti kapcsolat, szerelemféltés állhat. Alsóörsön és környékén azonban többen tényként kezelték ezt a verziót, bár bizonyítékkal senki nem szolgált.

– Ismerték egymást. Mármint a lelőtt rendőr és az öngyilkosságot elkövető férfi . Én is láttam őket együtt a Balaton-parton. Azt nem tudom, milyen viszonyban voltak, de feltételezem, hogy nem alkalmi ismeretség volt köztük – mondta kérdésünkre válaszolva egy harminc év körüli fiatalember csütörtökön a felsőörsi bolt előtt, de a nevét nem árulta el.

Nem ő az egyetlen, aki tegnap Felsőörsön, Alsóörsön és Balatonalmádiban azt állította: biztos információja van arról, hogy a szerda hajnalban lelőtt Gamauf János rendőr főtörzsőrmester és a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozott svájci-magyar állampolgárságú Sz. Bálint ismerte egymást.

Konkrét bizonyítékkal azonban senki sem szolgált, mint ahogy a megkérdezettek a nevüket sem vállalták. Ugyanakkor azt állították, hogy értesüléseik jóval a szerdai tragédia előttről valók. Találkoztunk egy olyan balatonalmádi férfival is, aki azt mondta: korábban együtt dolgozott az áldozattal a rendőrségen, és megbízható információja van arról, hogy a főtörzsőrmester homoszexuális volt.

forrás: Népszabadság online

foto: alsoors.hu

A cikk itt folytatódik 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top