Ring Magazin

Csütörtök, 2020. Április 9.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Hír és hátTér Pásztázó Óriáskerék Rióban

Óriáskerék Rióban

E-mail Nyomtatás PDF

Új attrakciót kínál Rio de Janeiro. Megkezdte működését Dél-Amerika legnagyobb óriáskereke a „RIO STAR”, melyet egyúttal a világ 20 legnagyobbja között tartanak számon.


A 88 méter magas létesítmény egy 28 emeletes épület magasságának felel meg. 54 kabinnal rendelkezik, amely egyenként 8 utas szállítására alkalmas. A kerékből egész Rió 360 fokos panorámaként látható, így a Morro de Providencia, a belváros, a Krisztus szobor, a Cukorsüveg, a Holnap Múzeuma, a Guanabara öböl, a Rió-Niterói híd és jó látási viszonyok esetén a 70 kilométerre fekvő Teresepolis Deo de Deus hegycsúcsai is - tájékoztatott a HAVAS Creative Tours magyarországi marketing képviseletétől Sárdi Rezső.


(3 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amiocimlap 202004 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 115 vendég böngészi

bav logo kicsi banner