Close

Víz, Zene, Virág: „Mindenki jó pillanatokkal telve térhetett haza”

Sztárfellépők egész sora, és több ezer érdeklődő tette igazán emlékezetessé a 31., jelentősen megújult Víz, Zene, Virág Fesztivált Tatán. 

A fesztivál életében egy új időszámítás kezdődött, értékeit tekintve mégis ugyanaz maradt – így összegezhetnénk a június 28. és 30. között a tatai Öreg-tónál rendezett Víz, Zene, Virág Fesztivált. A több mint 30 éves múltra visszatekintő, a helyi tehetségekre, a civil- és családiprogramokra, a zenei sztárfellépőkhöz hasonlóan olyan erős programlábként tekintő fesztivál idén már a Blue Hill szervezésében várta az érdeklődőket. 

„Nagyon hosszú heteken vagyunk túl, de teljes mértékig megérte – értékelte a három napot Jakab Jácint főszervező, a Blue Hill ügyvezetője –, ezt mind a magam, mind a csapatunk nevében elmondhatom. Végig az a gondolat vezérelt bennünket, hogy élményt tudjunk adni az embereknek. Úgy ítélem meg, hogy ez sikerült. Látva a tömeget és a jelenlévő jóhangulatot, azt gondolom, mindenki jó pillanatokkal telve térhetett haza.”

A három nap alatt olyan fellépők tették tiszteletüket a VZV színpadjain, mint ÁKOS, a Bagossy Brothers Company, a Wellhello, a NOX, T. Danny, Wolf Kati vagy Lotfi Begi. A zenei paletta színességét, és a családcentrikusságot jól jellemzi, hogy a fellépők között megfért az Alma Együttes, a Benkó Dixieland Band, vagy épp Johan János prímás és zenekara is. 

A siker remek fokmérője, hogy a Forrás Nagyszínpad előtti terület többször is csordulásig telt. 

„Sok ezer ember tisztelt meg bennünket a bizalmával. Hömpölygő tömeget láttunk a nagy fellépőink koncertjein. Sok érdeklődő volt a pénteki és a vasárnapi programokon is. Köszönönjük szépen mindenkinek. aki ezen a hétvégén minket választott” – összegezte a tapasztaltakat Jakab Jácint, aki kiemelte, az idei visszajelzésekből kiindulva egyértelmű, hogy jövőre is nekivágnak a szervezőmunkának, és remények szerint egy még sikeresebb, még nagyobb volumenű rendezvénysorozat formájában tér vissza a 32. Víz, Zene, Virág Fesztivál. 

„Eddig is rengeteg ötlet felmerült már, hogyan tehetjük még teljesebbé az élményt, hogyan fokozhatjuk a hangulatot, és a minőség iránti elkötelezettségünket. Ezekről majd idővel beszámolunk. Annyit mondhatok, mind a támogatóink, mind a résztvevők oldaláról nagy igény van a folytatásra” – tekintett előre Jakab Jácint. 

Forrás: Blue Hill

Shares
scroll to top