Ring Magazin

Csütörtök, 2020. Április 9.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Szolgáltatás Kínában terjeszkedik a Hahn Air

Kínában terjeszkedik a Hahn Air

E-mail Nyomtatás PDF

Újabb kínai légitársaságok jegyei értékesithetők a magyar piacon, köszönhetően a Hahn Air új kínai szerződéses partnereinek. A legújabb partner a 2013-ban alapított Qingdao Airlines, melynek járatai a H1 kód alatt foglalhatók a GDS-ben.


A társaság központja Liuting International Airporton (TAO) található Qingdaóban. Jelenleg kilenc ország ötven városába repül. Fő célpontja Kínában: Peking, Csangcsun, Dalian, Kujjang és Csangsa, a nemzetközi vonalakon pedig Szöul, Nha Trang és Penang. Gépparkja 24 darab A320 gépből áll.
Szintén Hahn Air partner lett a kínai Ruili Airlines fapados légitársaság. Járataira H1 járatszám alatt lehet foglalni. A kunmingi székhelyű társaság jelenleg öt ország 41 városába repül. Gépparkja 19 Boeing 737-700/800-as gépekből áll, és rendelése van 36 darab Boeing 737-MAX-ra valamint Boeing 787-900-as típusokra.


(5 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amiocimlap 202004 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 136 vendég böngészi

bav logo kicsi banner