Ring Magazin

Kedd, 2019. November 12.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Kecskés Bence újra Mugellóban húzza a gázt

Kecskés Bence újra Mugellóban húzza a gázt

E-mail Nyomtatás PDF

 

benzaaaaaaaaa

A CIV PreMoto3-as bajnokság elérkezett az utolsó előtti fordulójához, a mezőny Európa egyik legtradicionálisabb és talán legnehezebb pályáján feszül egymásnak. A rajtrácson ott lesz a szezon egyik meglepetésembere, Kecskés Bence is, aki tovább folytatná az erős szereplését.

Kecskés Bence lendületben van, de a sikereket nem adják ingyen. Az elmúlt hetek szenzációja után (a fiatal tehetséget beválasztották a Red Bull Rooikes Cup selejtezőjébe, ahonnan a legjobban teljesítőknek lehetősége nyílik majd a MotoGP betétfutamaként pályára gurulni szerte Európában) a szakmai stáb javaslatára egy különleges erőfejlesztő-felkészítő crossfit programba fogott. Ennek célja, hogy az októberi selejtezőkre a lehető legjobb fizikai állapotba kerüljön, de a jótékony hatásokat már most is érzi a versenyző.

Az elmúlt idők történései mentálisan is megedzették Bencét, aki a héten ráadásul két újabb jó hírt is kapott: csapata három évvel meghosszabbította a szerződését, és bejelentette, hogy jövőre már a CIV Elf Moto3 bajnokságban is képviselteti magát. Felesleges is ecsetelni azt, hogy ez mekkora sanszot jelenhet, és mennyiben segítheti a világhírű MotoGP-be igyekvő fiatal srác előmenetelét.

Ami a mostani hétvégét illeti, Kecskés Bence nemrégiben már teljesített egy esős versenyt és tesztelt is ezen a pályán, így valamivel könnyebb dolga lesz. Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy míg a bajnokságban szereplő pilóták javarésze már komoly rutinnal és tapasztalattal rendelkezik a sorozatban szerepelő helyszínekről, addig a magyar fiúnak idén még minden újdonság. Mugello egy igazi hullámvasút, nagy szintkülönbségekkel és hatalmas tempóval, ahol az időjárás ezúttal is sokat nyomhat majd a latban.

Az itt rendezett előző kaotikus futamon a mezőny első felében végzett Bence - és most is érzi magában az erőt ehhez -, így a szakvezetés bizakodó, ezért mindenképpen a pontszerző helyek valamelyikére várják a PreMoto3-as újoncévét lassan lezáró sportolót.

Forrás: Tóth Krisztián Márk / Háfra Zsolt – RXP - Sic58 Magyarország

Fotó: RXP – Race for Passion


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk novemberi száma

amiocimlap 201911 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 133 vendég böngészi

bav logo kicsi banner