Ring Magazin

Vasárnap, 2020. Február 23.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Kultúra Film Magyar Filmhét a Sugár Moziban

Magyar Filmhét a Sugár Moziban

E-mail Nyomtatás PDF

253710 0Különleges programmal készült novemberben a Sugár üzletközpont mozija: az elmúlt évek és évtizedek legjobb magyar filmjeit mutatja be, egy héten át, kedvezményes mozijegy és büfé árakat biztosítva. Az elmúlt év sikeres és a régmúlt feledhetetlen filmjeiből válogattak a szervezők a  Magyar Filmhétre. 

Olyan alkotások szerepelnek a listán, mint például a nemzetközi viszonylatban is óriási sikereket arató Kincsem, a 2017-es nyár legnagyobb filmje a Pappa Pia, illetve Enyedi Ildikó több nemzetközi díjra is nevezett filmje, a Testről és Lélekről. Az újabb filmremekek közül kedvezményes áron nézhető meg még az 1945, a Tékasztorik, az Egy kupac kufli és az Aurora Borealis - Északi fény is. De a Magyar Filmhét programban nem csak a legfrissebb magyar filmekkel, hanem a régi idők klasszikusaival is készültek. Makk Károly rendezte Szerelem, a Hideg napok, Az ötödik pecsét, A tanú, a Régi idők focija, vagy a Fábri Zoltán rendezésében készült klasszikus, A Pál utcai fiúk című ifjúsági film. A könnyedebb szórakozást szolgálja  A tizedes meg a többiek című vígjáték, illetve az Isten hozta, őrnagy úr! című játékfilm. 

A Magyar Filmhét november 15-ig tart a Sugár Moziban ( Bp. Őrs vezér tere - bevásárló központ) A jegyárak egységesek, 590 Forint. 

  


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amiocimlap 202002 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 88 vendég böngészi

bav logo kicsi banner