Ring Magazin

Vasárnap, 2020. Február 23.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap A Ring A Ring arca Nyílt szellemi küzdőtér!

Nyílt szellemi küzdőtér!

E-mail Nyomtatás PDF

ring fb

 

Könnyebb szemezgetés érdeklődési körének megfelelően? Gyorsabb információáramlás? Lehetséges! Kedvelje folyamatosan frissülő facebook oldalunkat!


A Ring Magazin 1989–1990 fordulóján elindított értékelvű közéleti lap, amely ma online jelenteti meg cikkeit gazdaság, történelem, sport, irodalom, életmód, politika témaköreiben.

Ha könnyebben szeretne keresgélni változatos közleményeink között és szeretné, hogy minél hamarabb eljussanak Önhöz a legfontosabb és legfrissebb információk, akkor kövessen bennünket facebook oldalunkon az alábbi linken! Kedvelje az oldalt, hogy folyamatosan tudjon értesülni a legújabb cikkeinkről!

További kellemes olvasást, böngészést kívánnak:

A Szerkesztők


(3 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amiocimlap 202002 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 120 vendég böngészi

bav logo kicsi banner