Close

Újra Budapesten koncerteznek a Neoton Família sztárjai

A Neoton Família sztárjai visszatérnek a fővárosba: október első hétvégéjén a Budapest Garden Party keretében lépnek fel a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótónál. A zenei- és gasztrofesztiválon olyan más neves előadók is fellépnek, mint az Első Emelet, az LGT emblematikus gitárosa, Karácsony János, az izlandi Mezzoforte, valamint a brit jazz-funk legendák, az Incognito, és nem utolsó sorban az FLM.

Hosszú idő után újra Budapesten lépnek fel a Neoton Família sztárjai, koncertjüknek a Budapest Garden Party ad otthont október első hétvégéjén. Az együttes az 1980-as években vált ismertté, olyan slágerekkel, mint a „Santa Maria”, a „Holnap hajnalig”, vagy a „Don Quijote”. Az eseményen Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, a Neoton Família meghatározó tagjai, valamint állandó zenésztársaik – Heatlie Dávid, Lukács Andrea és Lukács László – is fellépnek. A zenészek már várják, hogy visszarepítsenek minket a múltba, és slágereiket együtt dúdolva nosztalgiázzanak a fővárosban a közönséggel.

A háromnapos zenei- és gasztrofesztivál nem csak a mai zenei palettát hivatott színessé varázsolni, hanem olyan legendás előadókat is felvonultat, akik a magyar és nemzetközi zenei élet meghatározó alakjai. Az LGT egykori gitárosa és énekese, Karácsony János, zenekarával együtt gondoskodik róla, hogy a rock rajongói felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak, míg vendége Biga, a hazai popzene egyik legnagyobb tehetsége, biztosítja a közönség tombolását. Az izlandi Mezzoforte instrumentális varázslata és a brit Incognito jazz-funk ritmusai garantálják, hogy a nemzetközi sztárok is emlékezetessé tegyék a fesztivált. A svájci The Next Movement funky triója, valamint az Ocho Macho bulikirályai a legjobb hangulatért felelnek, míg az Első Emelet és az FLM nosztalgikus hangulatot varázsolva idézik fel a ’80-as és ’90-es évek ikonikus slágereit.


Fotók: Green Stage Production

Shares
scroll to top