Close

Minősített fesztivál a Muzsikál az erdő

Minősített fesztivál lett a „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat..A minősítő oklevelet a Magyar Fesztivál Szövetség évadzáró konferenciáján Márta István elnök adta át, amelyet Szabó Lajos, a „Muzsikál az erdő” főszervezője, a Muzsikál az Erdő Alapítvány elnöke és Matúz Viktória, a Muzsikál az Erdő Alapítvány titkára vett át.

 

A minősítés folyamata egy külső szakember személyes jelenlétével valósult meg, szigorú szakmai szempontrendszer alapján. A minősítés egy országos, nívós végjegy, amely reprezentálja egy-egy fesztivál, rendezvénysorozat színvonalát, így a 15 éves munka elismerése, megerősítése a „Muzsikál az erdő” esetében.
A „Muzsikál az erdő” „fesztivált bárhol meg lehet rendezni, de sehol máshol nem lehet megrendezni, hiszen a fesztivál szervezőinek lelke találkozott az erdő lelkével. A fő cél a természet szeretetének erősítése a művészet erejével. A környezettudatosság fontosságának erősítése, a természet kincseinek megismertetése a részvevőkkel. A szervezők olyan helyszíneket választottak ki, amelyek ismertek a turisták előtt, de olyan aspektusból mutatják meg azokat, amire mindenki rácsodálkozik. A fellépők válogatása, a szervezők lelkesedése új dimenzióban mutatja be az erdőt” – fogalmazott Elekes Zoltán, a Magyar Fesztivál Szövetség alelnöke.
Az országos elismerés új lendületet ad a szervezőknek, a megújulás rendezőelve az eddig kialakult szervezési elvek megőrzésével és a minőség további előtérbe helyezésével valósul meg. A „Muzsikál az erdő” résztvevői a jövőben is természetes léptékű valóságba érkeznek, melyben jól érezik magunkat a családtagjainkkal, barátainkkal és új ismerőseinkkel együtt.
A 2019-es évadban várják az érdeklődőket a „Minősített Fesztivál” címet birtokló „Muzsikál az erdő” rendezvényekre! Részletes információk a www.muzsikalazerdo.hu. oldalon találhatók.
Hiszen ha „Muzsikál az erdő”, akkor „jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés”!
Forrás: Muzsikál az Erdő Alapítvány

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top