Ring Magazin

Kedd, 2017. November 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Szezonzárás, öröm és bánat a Gender Racing Teamnél

Szezonzárás, öröm és bánat a Gender Racing Teamnél

E-mail Nyomtatás PDF

Elérkezett az autós országos bajnokság fináléja, az utolsó napon két futamot és egy időmérőt rendeztek. A formaautósok küzdelme végig nyitott volt, a zárófutamon osztott dupla pontok bevezetése óta nincsenek lefutott meccsek, az izgalom az utolsó körökig tart. Rónai Tamás és Stern Roland a szezonbeli jó formáját átmentette a Hungaroringre és másodikként végzett a hétvége összes versenyén, így a bajnokságban is.

abce

 

„A második versenyen a boxutcából kimenet próbálgattam egy új rajteljárást, de az éles start már nem volt az igazi. Lényegében ez a menet is megegyezett a hétvégén futott másik kettővel, kis küzdelem után a saját tempónk fejlesztése, állandósítása volt a feladat. Véget ért az év, én pedig szeretnék köszönetet mondani a csapat összes tagjának a sokszor emberfeletti erőfeszítéseket! Most jön a holtidény, amit nem szeretek annyira, de remélem a következő év az újabb előrelépés lehetőségét hordozza magában.”

Stern Roland helyzete némileg kacifántosabb volt, mivel a Renault kupa összes időmérő edzését megnyerte, a versenyeken viszont már nem sikerült az élen végeznie. Azonban a fejlődés mértéke nagy, ez a vasárnap reggeli nyitófutamon is megmutatkozott. Így Roland bizakodva indult az utolsó táncba. így nyilatkozott a verseny végeztével:

„Nem sikerült igazán a rajtom, egy szép kis hármas bolyban küzdöttem a futam harmadáig. Már az első helyért ment a csata, amikor beszúrtam az egyik riválisom mellé, viszont ő agresszívan zárta az ívet. Sajnos ezt az én autóm sínylette meg ezt, az első vezetőszárny megtört, így a futamot feladni kényszerültem. Összességében nézve jó évet zártunk, sok kellemes pillanattal és emócióval, gratulálok a győzteseknek!”

 

abcee

 

Hogy a száraz eredményekkel se maradjunk adósak, leírjuk, hogy Rónai Tamás a magyar abszolút kategória második helyén végzett, míg Stern Roland a Renault kupa kiírásában lett második a formaautósok között.

Az eredményes esztendő után sem áll meg majd a munka a csapat háza táján. Magyarország leginnovatívabb formulaautós gárdája komoly előrelépést tervez, a nemzetközi szintérre történő kilépés mozgatja őket. Egy biztos, a pilótapáros, a csapat mögött álló management és nem utolsósorban a teljesen átalakult szerelő/mérnökgárda bizonyította: A Gender Racing Team megérett az álmok beteljesítésére!


(1 értékelés)
 

Csokoládé

A csokoládé - szenvedély. Szenvedély fogyasztani. Szenvedély készíteni. Szenvedély árulni is. Pelle Csilla szenvedélyből és szenvedéllyel nyitotta meg kis üzletét 14 évvel ezelőtt Szentendrén, a belvárosban. Az Édeni Édességek Boltja, ahol mindenből árad a csokiillat és a harmónia, 2017-ben másodszor nyerte el az Év üzlete rangos díjat. Gratulálunk! A tulajdonos legújabb büszkeségei a most érkezett, világhírűvé lett MAGYAR csokoládék (képeinken)

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 650 vendég böngészi

logo negyzetes goourmet