Close

New Times Racing: Misanóban edzettek a magyar ifjak

Ádám Róbert és Kecskés Bence a misanói aszfaltcsíkon rótták a köröket egy tesztnap keretein belül.

Kecskés Bence az imolai versenyhétvége után nem indult családjával haza, hanem csapattársával Ádám Róberttel karöltve eltöltöttek egy napot Misanóban, ahol Robi egy Yamaha YZF-R3as motort próbálhatott ki, míg Bence egy Kawasaki 400-assal edzett.

Ez a tesztnap egyfajta próbaként és előre mutatásként funkcionált, hiszen a New Times Racing a jövőben tervezi a nemzetközi kapcsolatait felhasználva külföldi tesztlehetőséget biztosítani magyar versenyzőknek. Mivel Robi szeretett volna Misanóban motorozni, így a rendelkezésre álló motorral meg is tehette.

Nagyon szépen felépítette a napját, jól tudott együtt dolgozni a kinti szakemberekkel és igazán eredményes napot zárt, amelynek végén rengeteg tapasztalattal és széles mosollyal a száján hagyta el a misanói versenypályát. 

Kecskés Bence teljesítményén egyáltalán nem látszott meg a korábbi három napos versenyhétvége, olyannyira nem, hogy szinte versenyidőt futott a 400-assal ezen a pályán, ami szintén egy jó mérce mind saját magának, mind pedig az NTR vezetésének.

Shares
scroll to top