Ring Magazin

Csütörtök, 2017. December 14.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport FIFA bírság

FIFA bírság

E-mail Nyomtatás PDF

ronaldo008

A szövetséget bírságolta meg a magyar szurkolók viselkedése miatt a FIFA. Pénzbüntetést kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség a válogatott Portugália elleni, budapesti világbajnoki selejtezőjén tapasztaltak miatt. 

Nem megfelelő szurkolói magatartás - indokolta a nemzetközi szövetség (FIFA) honlapján közzétett közleményében döntését. A fegyelmi bizottság a homofób rigmusok skandálása miatt bírságolt, melyeket a magyar szurkolók vélhetően Cristiano Ronaldonak szántak. A nemi identitását megkérdőjelező bekiabálások folyamatosan felhangzottak a nézőtéren a két csapat szeptember harmadikai, budapesti vb-selejtezőjén: “Cristiano homosexual”.

Emiatt a FIFA most 20 ezer svájci frankra, vagyis 5,45 millió forintra büntette a magyar szövetséget, amely figyelmeztetést is kapott.

A magyar-portugál mérkőzést 1-0-ra a vendégek nyerték, ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott - amely a 30. perctől emberhátrányban játszott - biztosan nem jut ki a jövő évi oroszországi világbajnokságra.

MTI

 


(0 értékelés)
 

Kína Európában - Budapesten

01kinaicsucs.nagy resize resizeselyemut resize resizekakas resize resizekinaiak resize resizerepter resize resizeparlament resize resize
Budapest középpont lett: Közép-Kelet-Európa és Kína legmagasabb rangú politikusai, pénzügyi, gazdasági vezetői találkoztak ép itt. Vonultak a delegációk, bénult a város, sokkolódott a sajtó, özönlöttek a hírek. Aláírták, elindították, megindul, elkészült, átadták, átvették. Összeállításunkban Kína és a csúcstalálkozó szerepét igyekeztünk összefoglalni. 3 nap számos cikk - képeinkre kattintva és oldalainkon tallózhatnak a beszámolók között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 1000 vendég böngészi

bav logo kicsi banner