Ring Magazin

Hétfô, 2017. Október 23.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport FIFA bírság

FIFA bírság

E-mail Nyomtatás PDF

ronaldo008

A szövetséget bírságolta meg a magyar szurkolók viselkedése miatt a FIFA. Pénzbüntetést kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség a válogatott Portugália elleni, budapesti világbajnoki selejtezőjén tapasztaltak miatt. 

Nem megfelelő szurkolói magatartás - indokolta a nemzetközi szövetség (FIFA) honlapján közzétett közleményében döntését. A fegyelmi bizottság a homofób rigmusok skandálása miatt bírságolt, melyeket a magyar szurkolók vélhetően Cristiano Ronaldonak szántak. A nemi identitását megkérdőjelező bekiabálások folyamatosan felhangzottak a nézőtéren a két csapat szeptember harmadikai, budapesti vb-selejtezőjén: “Cristiano homosexual”.

Emiatt a FIFA most 20 ezer svájci frankra, vagyis 5,45 millió forintra büntette a magyar szövetséget, amely figyelmeztetést is kapott.

A magyar-portugál mérkőzést 1-0-ra a vendégek nyerték, ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott - amely a 30. perctől emberhátrányban játszott - biztosan nem jut ki a jövő évi oroszországi világbajnokságra.

MTI

 


(0 értékelés)
 

AMIO logo 

Csokoládé

A csokoládé - szenvedély. Szenvedély fogyasztani. Szenvedély készíteni. Szenvedély árulni is. Pelle Csilla szenvedélyből és szenvedéllyel nyitotta meg kis üzletét 14 évvel ezelőtt Szentendrén, a belvárosban. Az Édeni Édességek Boltja, ahol mindenből árad a csokiillat és a harmónia, 2017-ben másodszor nyerte el az Év üzlete rangos díjat. Gratulálunk! A tulajdonos legújabb büszkeségei a most érkezett, világhírűvé lett MAGYAR csokoládék (képeinken)

logo negyzetes goourmet