Ring Magazin

Kedd, 2018. Szeptember 25.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport FIFA bírság

FIFA bírság

E-mail Nyomtatás PDF

ronaldo008

A szövetséget bírságolta meg a magyar szurkolók viselkedése miatt a FIFA. Pénzbüntetést kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség a válogatott Portugália elleni, budapesti világbajnoki selejtezőjén tapasztaltak miatt. 

Nem megfelelő szurkolói magatartás - indokolta a nemzetközi szövetség (FIFA) honlapján közzétett közleményében döntését. A fegyelmi bizottság a homofób rigmusok skandálása miatt bírságolt, melyeket a magyar szurkolók vélhetően Cristiano Ronaldonak szántak. A nemi identitását megkérdőjelező bekiabálások folyamatosan felhangzottak a nézőtéren a két csapat szeptember harmadikai, budapesti vb-selejtezőjén: “Cristiano homosexual”.

Emiatt a FIFA most 20 ezer svájci frankra, vagyis 5,45 millió forintra büntette a magyar szövetséget, amely figyelmeztetést is kapott.

A magyar-portugál mérkőzést 1-0-ra a vendégek nyerték, ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott - amely a 30. perctől emberhátrányban játszott - biztosan nem jut ki a jövő évi oroszországi világbajnokságra.

MTI

 


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk szeptemberi száma

amio 2018szept 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 428 vendég böngészi

bav logo kicsi banner