Ring Magazin

Hétfô, 2017. December 11.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Programajánló Szentjánosborgár túrák Eplényben

Szentjánosborgár túrák Eplényben

E-mail Nyomtatás PDF


Június 22-től június 29-ig, esténként Szentjánosbogár túrákat szerveznek az Eplényi Libegőnél. A túrák minden este 20:30-kor indulnak, és várhatóan 22:00-ig tartanak majd.


A résztvevők különleges esti hangulatban próbálhatják ki a libegőt, majd az Ámos-hegyi Pihenőerdő ösvényein haladva jutnak vissza a völgybe. A vezetett túra keretében megismerhető az erdő élővilága, illetve túránk fő attrakciója, a szentjánosbogarak rajzása.
A túrákon előzetes regisztrációval, illetve helyszíni jelentkezéssel lehet részt venni. Bővebb információk itt találhatók: https://www.facebook.com/events/532551126931265/


(1 értékelés)
 

Kína Európában - Budapesten

01kinaicsucs.nagy resize resizeselyemut resize resizekakas resize resizekinaiak resize resizerepter resize resizeparlament resize resize
Budapest középpont lett: Közép-Kelet-Európa és Kína legmagasabb rangú politikusai, pénzügyi, gazdasági vezetői találkoztak ép itt. Vonultak a delegációk, bénult a város, sokkolódott a sajtó, özönlöttek a hírek. Aláírták, elindították, megindul, elkészült, átadták, átvették. Összeállításunkban Kína és a csúcstalálkozó szerepét igyekeztünk összefoglalni. 3 nap számos cikk - képeinkre kattintva és oldalainkon tallózhatnak a beszámolók között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 1098 vendég böngészi

bav logo kicsi banner