Ring Magazin

Péntek, 2020. Április 3.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Most vagy soha!

Most vagy soha!

E-mail Nyomtatás PDF

amiocimlap 202003Praktikusabb és stílusosabb enteriőrre vágyunk? Néhány plusz négyzetméterre a nappaliban, beépített hangulatvilágításra a folyosón? De belefogni egy felújításba? Elsőre kissé ijesztő feladatnak tűnhet, de lássunk hozzá, ne késlekedjünk! És már meg is tettük az első lépéseket enteriőrjeink stylistolásához, ha válogatásunkból egy merész polccal felfrissítjük addig unalmas falainkat, stílusos éjjeliszekrény kerül a régi helyére, vagy nappalinkat divatos díszpárnákkal virágesőbe öltöztetjük. Konyhánkba mérettől függetlenül ügyes tervezéssel szinte bárhová bevarázsolható az egyre népszerűbb konyhasziget, a legmerészebbek pedig újradimenzionálhatják helyiségeiket gipszkartonfalakkal, izgalmas ledvilágítást rejtő álmennyezettel. Helyszűkében praktikus megoldás a külföldön oly divatos télikert is, amely állandó napfényben fürödve otthonunk teljes értékű, kedvelt része lesz.
Kérdés, hogy mindezekhez igénybe kell-e vennünk profi szakemberek segítségét? Ha nem vagyunk teljesen kétbalkezesek, jó hír, hogy sok mindent magunk is elvégezhetünk, a technológiák hatalmasat fejlődtek. Ne törekedjünk azonban mindig a legolcsóbbra, hiszen a minőségi, jól szerkesztett anyagokkal elkerüljük a felesleges pénzkidobást. Mindezek mellett ne siessük el a dolgokat, mert a megvalósítás sikere az előkészületekben rejlik! Olvassák el figyelmesen szakcikkeinket, lakásriportjainkat, hogy a tavasz közeledtével felkészülten álljanak az új tervek megvalósítása előtt, és utána büszkén mondhassák el: „Ezt mi csináltuk!” Mert az ehhez fogható büszkeségnek nincs ára!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amiocimlap 202004 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 175 vendég böngészi

bav logo kicsi banner