Ring Magazin

Csütörtök, 2019. Május 23.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Szolgáltatás Ha Rióban jár

Ha Rióban jár

E-mail Nyomtatás PDF


A Cukorsüvegre közlekedő függővasút karbantartási munkák miatt néhány alkalommal leáll illetve csak korlátozott útvonalon fog közlekedni 2018-ban – tájékoztatott a Rió de Janeirói HAVAS Creative Tours DMC budapesti képviselete.


A Cukorsüveg Rió de Janeiró egyik legfőbb látványossága, amelyet egyetlen ide látogató turista sem hagyhat ki. Az 1-es vonal Praia Vermelha és Urca között április 6-11., május 21-25. és október 3-4. között nem üzemel, míg a 2-es vonal május 7-11. illetve szeptember 19-20. között csak az Urca állomásig közlekedik és nem megy fel a Cukorsüveghez. A részleges üzemelés alkalmával a jegyek féláron kerülnek értékesítésre.

 


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk májusi száma

amio 19majus 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 88 vendég böngészi

bav logo kicsi banner