Ring Magazin

Hétfô, 2019. Jûlius 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Megjelent az A Mi Otthonunk márciusi száma!

Megjelent az A Mi Otthonunk márciusi száma!

E-mail Nyomtatás PDF

amiocimlap1803Izgalmas tapéták, boho chic lakástextil, dizájn izzók… varázsoljuk velük otthonunk egy szegletét játékossá! Fókuszban a kortárs konyhák, kalandozunk a jövő intelligens nyílászáróinak világában, tudjuk meg, mitől lesz családi házunk energiahatékony.

Az egyszerű mindig a legszebb, gondoljuk, s ha a fehéret vagy valamely finom árnyalatát választjuk, nem hozhatunk rossz döntést. Ez így is van, de azért nem kell lemondani olyan izgalmas lehetőségekről sem, mint egy vidám színűre festett fal, egy izgalmas virágmintás vagy geometriai formájú tapéta, vagy akár a ’70-es évek életérzéséből táplálkozó boho chic lakástextil, amivel mozgalmassá és személyesebbé tehetjük enteriőrjeinket. Slusszpoénként pedig itt vannak a dizájn izzók, amelyek játékossá varázsolják otthonunk egy-egy szegletét. A ma tendenciája a színek felé mutat, a színtervezők a képzelettel versenyezve egyre több eredeti árnyalatot kínálnak, amelyek alkalmazkodnak minden stílushoz, hangulathoz, hol nyugodtabb, hol merészebb, izgalmasabb kombinációkat eredményezve.
Jó hír, hogy míg a „divat kimegy a divatból”, a trendekkel más a helyzet. Utóbbiak az új szokásainkhoz, életmódunkhoz való azonosulást fejezik ki. E havi számunk elsődleges életterünkre, a kortárs konyhára fókuszál, amelyből megismerhetők a legújabb trendek, hogy milyen helytakarékos megoldások léteznek, hogy hogyan biztosíthatunk kellemesebb, otthonosabb teret, és a természetes anyagok visszatértével hogyan tehetjük még felhasználó-
barátabbá vagy melegebbé e helyiséget. Kalandozunk továbbá az intelligens nyílászárók világában, majd sorra vesszük, mitől válik energiahatékonnyá épülő házunk. Ezekről és még sok más egyszerű ötletről, tippről szólunk mindennapi életünk szebbé és jobbá tételéhez.

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk júliusi száma

amio 201907 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 194 vendég böngészi

bav logo kicsi banner