Close

Személyes hangnem – májusi számunk megjelent!

Az élet úgy hozta, hogy az elmúlt évben mindkét lányom lakást vásárolt, és otthonaik berendezéséhez gyakran kikérték a tanácsomat. Nem titkolom, anyai minőségemen túl a magazin főszerkesztőjeként nem kis nyomás volt rajtam. Milyen legyen az enteriőr? Kifinomult? Hiper modern? Full minimál? Talán egyik sem… mert bár a divatirányzatok káprázatosak az újságok hasábjain, mégis mindannyian arra vágyunk, hogy otthonunkban önmagunkra ismerjünk, legyen személyes, szolgálja legjobban életformánkat, persze azért a trendekről sem megfeledkezve.

E havi számunk fő témája a modern nappali: abszolút menők az örök naturális színek, a sok élő zöld, a szögletes helyett kerekded bútorok, a növényi mintázatú lakástextilek, trendajánlóink pedig szép tálalószekrényeket, kültéri ülőgarnitúrákat, színes mosogatómedencéket, wellness szolgáltatással felérő zuhanypaneleket kínálnak. Csillag Gabriella és Ördög Emese tervezők munkáiban modern elemekkel ötvöződik a klasszikus elegancia, bemutatunk egy izgalmas balaton-felvidéki értékmentést, külföldi anyagunk pedig az Imperfect Interiors fényben úszó londoni házába kalauzolja olvasóinkat. Szólunk a hőszigetelés fontosságáról, különös tekintettel a vágtató energiaárakra és a fenntarthatóságra, a korszerű fürdőszoba nélkülözhetetlen kellékeiről, végül jogi rovatunkban a törvényes öröklés rendjét ismerhetik meg.

Oldalainkat böngészve bízunk benne, hogy ötleteink, tanácsaink ezúttal is hozzásegítik olvasóinkat a fontos döntések meghozatalában.

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

www.amiotthonunk.hu

Shares
scroll to top