Close

LALLER FELKÉSZÜLTEN VÁRJA A RAID OF THE CHAMPIONST

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Az előttünk álló hétvégén következik a CEZ/MNASZ/I.O.B.C. tereprali sorozat utolsó állomása. A zárófordulónak a Nyirádi Motorsport Centrum és környéke ad otthont, és a mezőnyben Horváth Lajos „Laller” nevével is találkozhatunk.

„Laller” folyamatos motorozással és egy remek királyszentistváni teszttel hangolt az eseményre, és érzése szerint nagyon jót fog versenyezni a változatos terepviszonyokkal kecsegtető Raid of the Championson:

„Mostanában sokat ülök motoron, a leghasznosabb gyakorlás és edzés az az idő, amit a nyeregben eltöltök. A bajnokság szempontjából nekem már nem oszt, nem szoroz a nyirádi verseny, sajnos a Morocco Desert Challangen szerzett sérülésem hamar kiírt a versengésből. Ennek azonban már nyoma sincs, így végre ismét teljes erőbedobással mehetek a harcba. Eredménykényszert és elvárásokat most sem támasztok magammal szemben, a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat. Úgy gondolom, egy ilyen remek adottságú helyszínen és színvonalas rendezvényen ennek nem is lesz semmi akadálya.” – zárta mondandóját Laller.

A Raid of the Champions egy szuperspeciál szakasszal rajtol pénteken, az eseményekről természetesen mi is beszámolunk majd.

 

Forrás: Tóth Krisztián Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top