Ring Magazin

Kedd, 2019. December 10.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport LALLER FELKÉSZÜLTEN VÁRJA A RAID OF THE CHAMPIONST

LALLER FELKÉSZÜLTEN VÁRJA A RAID OF THE CHAMPIONST

E-mail Nyomtatás PDF

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Az előttünk álló hétvégén következik a CEZ/MNASZ/I.O.B.C. tereprali sorozat utolsó állomása. A zárófordulónak a Nyirádi Motorsport Centrum és környéke ad otthont, és a mezőnyben Horváth Lajos „Laller” nevével is találkozhatunk.

„Laller” folyamatos motorozással és egy remek királyszentistváni teszttel hangolt az eseményre, és érzése szerint nagyon jót fog versenyezni a változatos terepviszonyokkal kecsegtető Raid of the Championson:

„Mostanában sokat ülök motoron, a leghasznosabb gyakorlás és edzés az az idő, amit a nyeregben eltöltök. A bajnokság szempontjából nekem már nem oszt, nem szoroz a nyirádi verseny, sajnos a Morocco Desert Challangen szerzett sérülésem hamar kiírt a versengésből. Ennek azonban már nyoma sincs, így végre ismét teljes erőbedobással mehetek a harcba. Eredménykényszert és elvárásokat most sem támasztok magammal szemben, a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat. Úgy gondolom, egy ilyen remek adottságú helyszínen és színvonalas rendezvényen ennek nem is lesz semmi akadálya.” – zárta mondandóját Laller.

A Raid of the Champions egy szuperspeciál szakasszal rajtol pénteken, az eseményekről természetesen mi is beszámolunk majd.

 

Forrás: Tóth Krisztián Márk


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 91 vendég böngészi

bav logo kicsi banner