Close

Laller Racing: Torma Luca veretlenül vezeti a bajnokságot

Továbbra is megállíthatatlanul hasít a Laller Racing Dakar Team legifjabb, egyben egyetlen hölgy versenyzője, Torma Luca. A hétvégi, szandaváraljai sikerrel immáron hatból hatos mérleggel, veretlenül vezeti a bajnokságot.

Mint ahogy már arról korábban beszámoltunk, Luca élete első versenyén Szankon, majd kicsivel később Pannonhalmám sem talált legyőzőre. Akkor azt nyilatkozta, hogy nem kis drukkal a zsákban rajtolt el, és nem hitte volna, hogy mindkét futamon sikerül győznie a Lady kategóriában. A második, pannonhalmai forduló után már ismerősebb volt számára a közeg, a pálya ott is remek volt, így kicsit nyugodtabban húzhatta a gázt. Ennek eredményeképpen újfent megnyerte a kategóriáját, és elmondása szerint a hátralévő versenyeken is ez lesz a célja, ugyanis bajnokságot szeretne nyerni.

Mindez olyannyira jól sikerült, hogy az elmúlt hétvégén Szandaváralján sem talált legyőzőre, így most már egyértelműen kijelenthető, hogy a bajnokság favoritjaként várja a hátralévő versenyeket. Eddigi mérlege hatból hat győzelem, mindezt újoncként – merész az, aki ellene mer fogadni…

Shares
scroll to top