Close

Berepülőpilótákat keres a RepTár

2016. július 30. és augusztus 31. között, a Berepülés havában elsőként nyerhetnek betekintést a Közép-Kelet Európában egyedülálló Szolnoki Repülőmúzeumba azok a csoportok, akik elsők között regisztrálnak http://reptar.hu/csoportoknak/ weboldalon.

A szolnoki interaktív repülőmúzeum a hazai katonai repülés és repüléstörténelem szerelmeseinek zarándokhelye lesz 2016. nyarától; a tárlat olyan különleges gyűjteménnyel rendelkezik, amely nemcsak Magyarországon, hanem Közép-Kelet Európában is egyedülálló.  
A 60 ezer négyzetméteres komplexumban nem csak a Hadtörténeti Intézet és Múzeum rendkívül értékes gyűjteményét – repülőgépeit és légvédelmi eszközeit – érdemes megtekinteni, de a korszerű interaktív múzeumpedagógiai eszközöknek köszönhetően még érdekesebb és szórakoztatóbb lesz az ismeretszerzés.
A 4D mozi és a szimulátorok segítségével kipróbálható, milyen érzés katonai repülőkkel és helikopterekkel szárnyalni a levegőben. A fizikai képességeket próbára tevő, az adrenalinszintet növelő military kalandpálya mellett a legkisebbek is átélhetik a repülés örömét a tematikus játszótér segítségével.
Az Indóház földszintjén étterem és kávézó fogadja a látogatókat, akik a frissítők és szendvicsek mellett akár egy családi ebédet is elfogyaszthatnak itt, az ajándékboltban pedig RepTáras szuveníreket és más tematikus ajándéktárgyakat kínálnak a vendégek számára.
A regisztrációs formanyomtatvány 2016. június 1-jétől kitölthető a reptar.hu weboldalon. http://reptar.hu/csoportoknak/
Szolnoki Repülőmúzeum

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top