Ring Magazin

Hétfô, 2018. Október 15.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Programok NagyonBaba, nagyonMama, nagyonExpo

NagyonBaba, nagyonMama, nagyonExpo

E-mail Nyomtatás PDF

babamamaexpo2017.01Minden ami baba, minden ami mama, és minden ami expo - péntektől vasárnapig nagyszabású országos rendezvénynek, a Baba-Mama Exponak ad helyett a Budapest Papp László Sportaréna. Hozhatod a szíved alatt, a karjaidban vagy babakocsiban - írják a szervezők - de az biztos, hogy ott kell lenned az ország legnagyobb és legszínvonalasabb baba-mama eseményén.

Több mint 200 kiállító, népszerű előadók, szakértő tanácsok, a legújabb baba- és kismama termékek és színes programok várják az eseményre látogatókat. Kiállítások, kiállítók, termékbemutatók és akciók fogadják a sportarénában három napon át az érdeklődőket délelőtt 10 órától este 6-ig. A három nap alatt több helyszínen vátlják majd egymást a Sportarénában a tartalmas programok és szakmai események, lesz például babakocsi bemutató, baba, mama és baba-mama fotózás több standon is, étkezési és életvezetési tanácsadók, élelmiszer kóstolók, lakberendezési tanácsadók, játékok és játékosság, koncertek és ismert előadók is. Ahogyan a szervezők írják: nagyonBaba, nagyonMama és nagyonExpo. 

A részletes program itt található.

Belépőjegy árak: Felnőtt jegy: 2500 Ft, Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 2000 Ft, Családi jegy (max. 2 felnőtt + 3 gyerek): 6500 Ft A belépés 12 éves korig ingyenes! A belépőjegy ára tartalmazza a Kismama magazin 2017/05. lapszámát a készlet erejéig ( A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít és tartalmazza az Áfa összegét, valamint tartalmazza a rendezvényen található megőrző, babajátszóház, tanácsadások és minden egyéb helyszíni szolgáltatás költségét.) 

Online jegyelővétel a TicketA oldalán, a helyszínen belépőjegy a Budapest Sportaréna Jegypénztárban vásárolható (külön épület, a Stadionok metrómegálló közelében 50 méterre az Aréna főbejáratától).

A rendezvényre váltott belépőjegyek 2.500 Ft értékben levásárolhatók az eMAG.hu oldalon a megjelölt játékokra és baba termékekre! Az akció 2017. december 6-tól 2018. január 7-ig tart és 12.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.


Baba-Mama Expo

Fotó: baba-mama-expo

A rendezvényen résztvesz a Mi Otthonunk magazin is, akik a tökéletes baba szoba kialakításához adnak tanácsokat. Ajánlójuk bővebben itt olvasható: 


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk októberi száma

cimlap 2018okt 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 818 vendég böngészi

bav logo kicsi banner