Ring Magazin

Péntek, 2019. Március 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Egészség Trump a törvényhozás republikánus vezetőivel tanácskozott az egészségbiztosítási törvényről és a várható adóreformról

Trump a törvényhozás republikánus vezetőivel tanácskozott az egészségbiztosítási törvényről és a várható adóreformról

E-mail Nyomtatás PDF

Donald Trump amerikai elnök a törvényhozás republikánus vezetőivel tanácskozott kedden az egészségbiztosítási törvényről és a várható adóreformról.

A Fehér Házban tartott egyeztetésen a Republikánus Párt képviselőházi és szenátusi vezetői vettek részt, köztük Paul Ryan házelnök és Mitch McConnell, a szenátus republikánus frakciójának vezetője.
A napirenden az új egészségbiztosítási törvény elfogadása volt. A törvényhozók arról tájékoztatták az elnököt, hogy a képviselőház után - a még meglévő nézetkülönbségek ellenére is - a szenátus is várhatóan megszavazza az Obamacare néven ismertté vált korábbi egészségbiztosítási törvény visszavonását és az ezt felváltó új törvényt. A végső voksolásra júliusban, a nyári vakáció előtt kerülhet sor.
"Nagyszerű egészségbiztosítási törvény lesz, már várom" - fogalmazott Donald Trump.
A megbeszélésen az elnök sürgette az adóreform napirendre tűzését is.

Járai Judit
MTI


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk márciusi száma

amiocimlap 2019marc 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 170 vendég böngészi

bav logo kicsi banner