Close

Kecskés Bence Valenciában edzett

A HUMDA Academy fiatal motorosa, Kecskés Bence két napos teszten vett részt az edzőmotorjával, ami szintén egy Yamaha YZF R6.

Bence korábban, a PreMoto 3-mal már járt ezen a pályán. Az akkori látogatásról kellemes emlékei maradtak meg, mivel akkor egy amerikai stílusú versenyben másodikként intette le a kockászászló. Akkor az egész csapat nagyon büszke volt rá és hatalmas öröm volt számára is.

Ezúttal sem volt ez másképp. A nyomvonalra gyorsan rá tudott hangolódni és folyamatosan javulva remek teljesítményt produkált. Ez az edzés arra is jó volt, hogy az edzőmotor még felfedezzen a csapat olyan apróságokat, amelyek Bence jövőbeli terveit nagyban elősegítik majd. Ezeken kell most dolgoznia a háttércsapatnak.

„Nagyon élveztem ezt a két napot és boldog voltam, hogy az egyik kedvenc pályámon motorozhattam újra… Vészesen közeleg a szezonkezdet, így minden alkalmat igyekszem megragadni a tesztelésre, gyakorlásra. Mivel erre a helyszínre is ellátogat majd a versenyszéria, ahol idén megmérettetem magam, így nagyon hasznos, hogy rendelkezzek megfelelő pályaismerettel… Éppen ezért hamarosan még visszatérünk Spanyolországba, amit nagyon várok már” – összegzett Kecskés Bence.

Az első versenyhétvégére április végén kerül sor, de addig még több nagypályás tréning is vár  a fiatal magyar tehetségre. Ha minden összeáll, akkor pedig az év végén egy hatalmas dobásra is sor kerül, ami Kecskés Bence karrierjének fontos lépcsőfoka lesz. Ennek előkészületei már elkezdődtek, erről hamarosan bővebb információval is szolgálunk.

Shares
scroll to top