Close

A New Times Racing két pilótája is részt vett a vasadi flat track napon 

Szombaton, a Moto Track Arenában rendezték meg az első magyar flat track napot, ahol az NTR két versenyzője is kipróbálta magát.

Ádám Róbert és Kecskés Bence saját motorral érkeztek, majd az előzetes nevezés után máris a pályán találták magukat. Már a szabadedzések alkalmával kiegyensúlyozottan és pontosan motoroztak, köszönhetően a téli időszakban rendezett olaszországi flat track tábornak.

Az időmérőre két csoportra osztották a kategóriát, annak érdekében, hogy a versenyzőknek legyen elég helyük és idejük megmutatni a legjobb formájukat, illetve így minimalizálták az ütközések lehetőségét is. Az egyik csoportba az osztrák pilóták és az erősebb magyar versenyzők, míg a másikba a gyorsasági motorversenyzők kerültek. 

A délután tartogatta a valódi izgalmakat Vasadon, ugyanis ekkor kezdődtek a versenyek. Itt Kecskés Bence a kategóriájának második helyén ért be, míg Ádám Róbert az ellenfelek mellett a motorjával is folyamatosan küzdött, de ennek ellenére is végigcsinálta a futamot. Ezúttal a részvétel és a gyakorlás volt a legfontosabb az NTR-es srácoknak, a csapat vezetése ezúton is köszöni szépen a lehetőséget és az élményt Miklósy Tamásnak és Biel Richárdnak.

Fotók: Tamás Petruska és Dániel Heiml

Shares
scroll to top