Close

MR Rally – Horváth Lajos „Laller” lecsúszott a dobogóról

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 
Tegnap egy 200 kilométeres, hét szelektív szakaszt magában foglaló távval zárult a Máme Radi Rally. A szlovák versenyen Horváth Lajos kis híján dobogóra állt, és egy másik tervét is sikeresen teljesítette.
 
Laller ezen a hétvégén egy más szakágba is belekóstolt, mert a Losonc vonzáskörzetében tartott futam inkább volt nevezhető endurónak, mint terepralinak:
 
„A szombat inkább egy igen komoly navigációs endúró verseny volt, mintsem tereprali. Sok tanulságot rejtett magában az egész hétvége, merem ajánlani mindenkinek ezt a rendezvényt. Aki navigációból szeretne motorozni, és gyakorló terepet keresgél hozzá, az ne kutasson tovább. Endúrós közeg volt fel-le hullámvasúttal, szántóföldekkel, mezőgazdasági utakkal, nyomvályúkkal és vízmosásokkal tarkítva. Egy ízben még egy régi vasúti pálya nyomvonalán is mentünk, amit igazán élveztem! Nagyon aprólékos volt az itiner, rengeteg jelre kellett odafigyelni – ez most sokkal inkább a tájékozódásról szólt, mint a tempós motorozásról. Nehéz volt, elfáradtam, de szuper hétvégét zártunk, és ha nem vétek el pár GPS pontot, még a dobogóra is felállhattam volna. Ennek ellenére jó érzésekkel tértem haza, hiszen amiért mentünk, azt megcsináltuk: egy jót motoroztunk, és reményeim szerint sikerült toborozni jó pár új motorost a következő hazai versenyekre.” – zárta mondandóját a váci pilóta.
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk / Laller Racing Dakar Team

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top