Close

GRAFÜL

graful1

 

Ez a módszer a grafológia és a fül akupunktúra ötvözése. A kézírás egy olyan térkép, amelynek megfejtésével a személyiség adottságai és lehetőségei mellett a meghatározó energiák is jól látszanak. Az írásminta – amely egy fél-, vagy egy teljes oldalas kézzel írt folyamatos szöveg névaláírással ellátva – jól tükrözi az adott személy szellemi- és érzelmi világát. Megmutatja az alapvető összefüggéseket is az egyén lelkivilága és az esetleges testi tünetei között. Diszharmónia esetén a szervezet a betegségek által küld „üzenetet” a külvilág számára. Jelzi, hogy hol, melyik területen van alul-, vagy túlműködés. Kiegészítésképpen további információval szolgálhat a rajzelemzés alkalmazása is.

A természetgyógyászat „szelíd gyógymódjainak” mindig az a célja, hogy a szervezet egyensúlyának visszaállítása érdekében az öngyógyító folyamatokat támogassa. Kiegészítésként érdemes figyelembe venni a táplálkozási-, és az életmódbeli tanácsokat! A Fülakupunktúrás kezelés hatékony módszer a következő esetekben: A betegségek kialakulásának megelőzése, illetve a tünetek kezelése. A fül akupunktúrás pontjainak stimulálásával a szervek funkciói, és vitalitása javul. Energetikai kiegyenlítődés: a Yin-, és a Yang energiák harmonizálása. Az érzelmi energiák aktivizálódnak, amelynek hatására felszabadulnak az érzelmi blokkok, növekszik a be- és elfogadás, s ezzel együtt a szeretet ereje. Alkalmazható stressz oldásra (pszichés terhek csökkentése, fejfájás, migrén, puffadás, fáradékonyság, kimerültség, alvászavar, legyengült szervezet, immunrendszer alul működése), fájdalomcsillapításra (pl. migrén), allergiás tünetek megszüntetésére, méregtelenítésre, leszoktatásra (testi- és lelki függőségek: dohányzás, kábítószer, szerencsejáték, kapcsolati függőségek, gyógyszerek: antidepresszánsok, altatók), fogyókúrára (Csökken az éhségérzet és a táplálékigény, valamint a feszültség érzése). Krónikus betegségek esetén is segíthet elindítani az öngyógyító folyamatokat.

graful2

A GRAFÜL módszer két lépcsőfokból áll: 1. Grafológiai analízis: Állapotfelméréssel indul és kontrollal zárul (a kezelések végén): A kézírás alapján egy energetikai térkép készül, amely feltárja a következőket: Az életenergia eloszlása testi, lelki, és érzelmi szinten. A túl-, illetve alul működések helyei, okai, kiegyenlítésének lehetőségei . A betegségek és a testi-lelki függőségek okai. Cél: A szervezet saját energiáinak optimális felhasználása és tartalékainak hatékony kiaknázása. 2. Fülakupunktúrás kezelés (10 alkalom) Hetente egy alkalommal akupunktúrás fültű-, tartós tű-, mágnes-, vagy magok cseréjével. Szükség esetén a kúra után – két hetes szünetet követően – a kezelés újra ismételhető.

Képek:

zdravje.si/glavobol-akupunktura

lioljundi.blog.cz/0803/akupunktura

Varju Beáta okl. grafológus, természetgyógyász-fülakupunktúrás addiktológus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top