Close

Pont hétvégére köszönt be a tavasz!

Ma északkeleten még felhős lehet az ég, az ország nagy részén azonban sok-sok napsütésre számíthatunk, csak néha növekedhet meg a fátyolfelhőzet.

Eső kizárt. A csúcshőmérséklet – végre – 11 és 16 fok között alakulhat, azaz igen kellemes, tavaszi időnk lesz. A déli szél még mérsékelt lesz.
Holnap is élvezhetjük a ragyogó tavaszi napsütést, eső nem lesz. Megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik a déli szél, mellyel még melegebb levegő érkezhet hazánk térségébe: délután már 15 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap ugyan megvastagszik a fátyolfelhőzet, de ebből nem alakul ki csapadék. Változatlanul erős lehet a déli szél. Megszűnnek a reggeli fagyok, délután 13 és 18 fok közé melegedhet a levegő (vajon meglesz a 20 fok délnyugaton?). Szombaton és vasárnap is igazi „kimozdulós” időre van kilátás, kirándulni, sportolni, kertészkedni nem is kívánhatunk szebb időt!

Hétfőn már gyakran erősen megnövekedhet a felhőzet, de kisebb eső, zápor csak elszórtan fordulhat elő. 15-16 fok körüli értékeket mérhetünk délután. Élénk széllökések továbbra is lehetnek.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top