Close

A magyar vívósportért

„2012. London, A NEMZETI VÍVÓ SPORTÉRT” felirattal, piros, fehér, zöld szalagon ajándéktárgyat hozott forgalomba a Magyar Vívó Szövetség.

Az ajándéktárgy a Magyar Vívó Szövetség elnökségi tagjának, dr. Nagy Endrének a javaslatára került forgalmazásra. A példaértékű kezdeményezéssel a mágnes-matrica vásárlói, a vívósport „szerelmesei”, sportbarátok vagy hobbi sportkedvelők, a magyar vívók londoni felkészülését támogatják. A vívó szövetség a bevétel 15 százalékát pedig a vörös iszap katasztrófa károsultjainak ajánlja fel. A kokárdára hasonlító szalag nemzeti színeken elhelyezett felirata, az identitást és hazaszeretetet egyaránt magában foglalja. 
Az ajándéktárgyat 400 Ft-ért egyelőre a szövetség irodájában lehet megvásárolni (Budapest, XIV. Sportok Háza, Istvánmezei út 1-3.), de hamarosan a MOL benzinkutaknál és a Coop üzletlánc boltjaiban is kapható lesz. A szalagból százezer darab készült, így aki szeretné támogatni legeredményesebb olimpiai sportágunkat, annak biztosan marad még az áruház polcain. Ne hagyjuk ezt a csodálatos, több száz éves múltra visszatekintő sportágat vegetációban hagyni, mert a magunk módján igenis tehetünk a magyar vívósport újbóli felemelkedéséért. A szalag megvásárlása jelzés a „nagyvilágnak” hogy kis hazánk hisz az újrakezdésben!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top