Close

Premier előtti vetítés a Corvin tetőn

A Budapest Rooftop Cinema és a MOZINET bemutatja: Frank (eredeti nyelven – magyar felirattal) 2014. július 29., kedd, Corvintető tetőterasz
Az idei év legőrültebb filmvígjátéka, a Frank már számos neves filmfesztiválon megfordult – örömmel jelentjük, hogy itthon már az augusztus végi amerikai premier előtt debütál a Corvintetőn. Július 29-én, este 21.00 órai kezdettel indul az első vetítés, mely a Budapest Rooftop Cinema szervezésében lesz látható, az országos mozipremier előtt két nappal.

 

Mozipremier! Michael Fassbender! Terasz! Csillagos égbolt! Ingyen popcorn!

 

Az Oscar-jelölt Michael Fassbender (12 év rabszolgaság, Shame – A szégyentelen, Prometheus) alakítja Franket, a kiejthetetlen nevű indie-banda, a The Soronprfbs frontemberét, aki még a zenészek körében is igazi különcnek számít: csak a tökéletes hangzás érdekli, mindenben az inspirációt keresi – és még alvás közben sem veszi le az egész fejét körbevevő hatalmas papírmasé maszkot. E tény alapján meglehetősen nyilvánvaló, hogy Frank és csapata kizárólag a popkliséket elutasító figurákból áll.

Ebbe a furcsa társaságba érkezik az ambíciókkal teli Jon (Domhnall Gleeson – Időről időre, Anna Karenina, Star Wars – Episode VII), akinek a legvadabb álmai válnak valóra, amikor egy váratlan üresedés miatt, pusztán kényszerűségből felveszik a zenekarba. A kis csapat hamarosan maga mögött hagyja a civilizációt, hogy egy kis erdei házban kezdjen el kísérletezgetni, azaz hogy megalkossa a tökéletes albumot – Jon pedig kénytelen felismerni, hogy a zenészélet nem annyira egyszerű, mint ahogy a bulvárlapokban olvassuk. A kezdeti feszültségek tovább fokozódnak, ahogy a The Soronprfbs elkezd népszerűvé válni az interneten és Jon megpróbál összejönni Frank ördögien szexi alkotótársával, Clarával (Maggie Gyllenhaal – A sötét lovag, Hisztéria, A titkárnő).

Ahogy a mozikban is, a Corvintetőn tartott Frank-vetítés előtt is látható lesz az elmúlt évek egyik legnagyobb magyar animációs sikere, Bucsi Réka Symphony no. 42. című rövidfilmje.

Időpont: 2014. július 29. kedd
Helyszín: Corvintető tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: amikor nagyon sötét lesz, kb. 21.00-21.30 között
Jegyelővétel: a kedvezményes árú belépők és a filmes relikviákat tartalmazó csomagok kizárólag a http://www.creativeselector.hu/ oldalon vásárolhatók meg.
http://www.creativeselector.hu/projekt/show/tarcsay_gabor_39969_frank_0
HELYFOGLALÁS – NEM KÖTELEZŐ, DE AJÁNLOTT
Ha biztosítanád a helyed, írj emailt: info@corvinteto.hu Az előzetes foglalás díjmentes, a foglalt helyeket 18.00-tól lehet elfoglalni és 20.00-ig tudjuk fenntartani.
VIP HELYEK

Az előadást nézheted négy méterrel feljebb is: a kilátóban 12 db szék vár, melyek egyenként 3000 Ft fogyasztásért foglalhatók: info@corvinteto.hu
A filmbe középtájon 15 perces szünetet iktatunk, amit mindenki arra használ fel, amire akar 🙂 A szünet közben ügyesen egy visszaszámláló lesz látható a vásznon, hogy mindenki visszaérjen a második részre.
Rossz idő esetén a program sajnos elmarad.
Belépés csak 18 éven felülieknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top