Close

Jegyirodát nyit a Budapesti Fesztiválközpont a Liszt Ferenc téren

A Budapesti Fesztiválközpont közönségszolgálata június 14-től a VI. kerületben, a Liszt Ferenc tér 11. szám alatti Tourinform irodában várja az érdeklődőket, naponta 10 és 18 óra között.

A Fesztiválközpont a közönség kényelmének érdekében bővíti szolgáltatási körét, és a saját szervezésű fesztiválok – Budapesti Tavaszi Fesztivál és Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál – belépői mellett más magyarországi kulturális programokra is árusít jegyeket – tájékoztatta az MTI-t kedden a Budapesti Fesztiválközpont.

Idén nyártól az érdeklődők a Liszt Ferenc téri irodában a Vámpírok bálja című musicalre, a Veszprémi Nyári Fesztivál, a Budapesti Nyári Fesztivál előadásaira, a Sziget, az Ördögkatlan Fesztiválra és számos színházi produkcióra és hangversenyre is vásárolhatnak jegyet.

A jegyiroda partnere, a PS Produkció szervezésében június 14-én délután 14 órától dedikálással egybekötött megnyitót és közönségtalálkozót tart a Liszt Ferenc téri irodában, amelyen a Vámpírok bálja musical főszereplőivel találkozhatnak az érdeklődők.

Forrás: mti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top