Close

Mitiszol? Fesztivál – Beyond Borders

mitiszolfeszt 1

A Mitiszol? Fesztivál, Magyarország és a régió egyedülálló, organikus, biodinamikus és natúr borkóstolója, mely idén novemberben, már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre.

A hagyományokat kicsit felforgatva és határainkat átlépve, mertünk nagyot álmodni. A Fesztivál minden szempontból rendhagyó lesz, hiszen új helyszínről, új arcokkal is jelentkezünk!
November 16-án szombaton, egy egész napra elfoglaljuk a Bálnát és olyan barátokkal állunk össze, akikkel még erősebben és hangosabban kiáltjuk mottónk: AZ VAGY AMIT MEGISZOL!
Természetesen a megszokott izgalmas borászaink most is jelen lesznek, hozzájuk csatlakozik még számos olyan színes és figyelemre méltó birtok, akikkel még a Fesztivál keretein belül, korábban nem volt alkalmunk találkozni. Célunk egy, és közös, hogy minél szélesebb körbe jusson el a természetes és natúr borok filozófiája és élménye.
Te tudod, hogy mitiszol?
Európa számos országból érkeznek majd a borászok, személyesen teheted fel kérdésed, mi van a borodban.
A több mint 150 bor mellett, lehetőséged lesz hasonló szellemiségben készült italok kóstolására is, mint pálinka, sör, gin,…Mi nem hagynánk ki!
A belépőd tartalmazza a korlátlan borkóstolást és a fent említett italok kóstolását is.

A Fesztiválon izgalmas workshopkra is számíthatsz, a workshopok hossza maximum 45 perc. Jegyek korlátozott számban válthatóak, az előadásokat kis létszámban tartjuk! A workshopra váltott jegy, tartalmazza a kóstoló előadását és az ott kóstolható 4-6 tételt is, illetve kizárólag Mitiszol? Fesztivál belépő jeggyel együtt érvényes!

14:00 Emilio Fidora: Fidora organic and biodynamic wines (English)

15:30 Maurer Oszkár: Borkészítés kén hozzáadás nélkül

17:00 Bencze István: Analóg zene és a natúr bor

Szerencsére éhezni sem fogunk, idén is tiszteletét teszik nálunk Budapest neves séfjei, hogy bebizonyítsák, mennyit is számít a helyi, szezonális és organikus alapanyag használat. Hagyd otthon a szalámis szendvicset és ebédelj, vacsorázz a Fesztiválon, vagy csipegess sajtot és bivaly szalámit, a borok mellé!

További információ és jegyek: https://www.mitiszol.hu/mitiszol-fesztival 

mitiszolfeszt 2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top