Close

A Mi Otthonunk az igazi othhonunk!

kerti asztalom

Csodákra képes a szerelemvirág

building ok

Olyan jó úgy hazamenni, hogy a lakás szinte minden szeglete hívogat! Apróságokkal át tudod alakítani a környezetedet az évszaknak megfelelően. Én speciel ilyenkor szeretem hallgatni Vivaldi ide vonatkozó tételit, de egyesek szerint régimódi vagyok! Itt a bizonyság, hogy nem is annyira!
A K+F-ben és innovációban érdekeltek 2016-os országos találkozójának fókuszában idén az iparági fejlesztési trendek állnak. „K+F és Innováció

Sokan nálunk úgy tartják, hogy a krizantém egy temetővirág! Éppen ezért – szerintem jogtalanul – gyakran utálják is. Pedig a krizantém gyönyörű! Annyi változata van, hogy csak káprázik az ember szeme. Nem véletlen! Koreában például ezt tartják a szerelem virágának, és a derék mesterek fantasztikus fajtákat kísérleteztek ki! Ez a sokfejű, zöldes pókláb már három hete áll a vázában, és most is gyönyörű! Imádom!

Más a kerti asztal! Attól, mert itt az ősz, még nem kell lemondanunk a festői hangulatról – persze jobb a fűtött szobából nézni! Az ötlet nagyon jó! Megvettem jó három-négy hete három kis dísztököt. Kedvenc virágkötőmtől – akinek a kezében muzsikává válik minden szál virág – megtanultam a következőt: kapard ki a magokat, és helyébe ültess egy árvácskát! ne felejtsd el a a tökkalapot egy hurkapálcikával az aljához rögzíteni! Évek óta ez a kerti dísz nálunk, mert ha hiszed, ha nem, húsvétig biztosan virágozni fog! Próbáld ki bátran!

virag

haz ok

Szeresd az otthonod, hogy ő is szeressen Téged! Érezd a nyugalmat! Ez nagyon fontos!

night sky copy

Forrás: Életforma.hu 2016. november

 

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top