Close

Éjjel-nappal gasztroélmény – Foglaljon asztalt az ország legkisebb éttermébe!

bisztro25

Szívesen kóstolna olyan különleges ízkombinációkat, mint az Angus steak sült csicsókával és édesburgonyával, a borjúszűz kelvirággal és feketekagylóval, vagy a pisztránglazacfilé tengerispárgával, rákos rizzsel és rosé mártással? Mit szólna, ha egy ilyen lehetőséget ajánlanánk figyelmébe, ráadásul éppen Budapest szívében, ahol ezeket a finomságokat a város ismert séfjei csak Önnek készítik? Az idén 25 éves Electrolux – születésnapját ünnepelve – június 24-én megnyitja az Bisztro25-öt. Az asztalfoglalás ma 12 órakor indul, ne maradjon le róla!

Az Electrolux idén ünnepli magyarországi működésének 25. évfordulóját. A születésnap alkalmából pedig Midsommaraftonkor – vagyis a Szent Iván éjt követő pénteken – egy különleges ízélményre hívja a gasztronómia szerelmeseit. Megnyitja az egyetlen asztallal működő Bisztro25-öt, amely június 24-én, pénteken 12 órától másnap 13 óráig tart nyitva a budapesti Erzsébet téren, és ebben a 25 órában összesen 45 idősávban fogadja a szerencséseket, akik előzetesen asztalt foglalnak.

A www.bisztro25.hu weboldalon mától 7 napig minden nap 12 órakor újabb és újabb időpontok nyílnak meg a közönség számára. Választhatunk egy könnyed ebédet, vagy friss reggeli ízeket a kínálatból, az igazán bevállalósak pedig akár egy izgalmas éjszakai vacsorára is benevezhetnek. A regisztráció menete egyszerű: válasszuk ki az elérhető időpontok közül a számunkra legszimpatikusabbat, a kiválasztott idősávra kattintva adjuk meg a kért adatokat, és a visszaigazolás után már nincs is más dolgunk, mint időben megérkezni az étterembe, és jóízűen elfogyasztani a tálalt finomságot.

A Bisztro25 éttermet péntek délben Segal Viktor nyitja, és őt követően a konyhapultnál az ország újító és neves séfjei váltják egymást:

• Segal Viktor (péntek 12:00-13:30) – Egy friss nyári saláta rákkal, gyümölcsökkel és desszertként egy pohárdesszert
• Situ (péntek 13:30-16:00) – Szarvas bélszín, édesköménnyel, burgonyával és jus-vel, vagy tengeri mártogatós baguette-el; desszert rebarbarával, gyömbérrel és pekándióval, vagy egy finomság fehércsokoládéval, spárgával, lime-mal és piskótával
• Á la Maison (péntek 16:00-17:30) – Pink burger, vega burger, flat avocadoval, eggs benedicttel, sonkás-vargányás omlettel, sajttortával, citromos tart-tal és meggyes amerikai palacsintával
• kiSSBende Contact Dining (péntek 17:30-20:15) – Kecskesajt, tehénsajt és mangalicasonka által inspirált menü szezonális zöldségekkel
• La Perle Noire (péntek 20:15-22:30) – Borjúszűz kelvirággal és feketekagylóval, valamint tejpuding fehércsokoládé, málna és tárkony kíséretében
• Innio (péntek 22:30-00:00) – Újhullámos bisztrómenü marinált szivárványos pisztránggal, paradicsomvízzel, uborkával, kapribogyóval, borjúfartővel, sárgabarackkal, édesköménnyel, újhagymával, túrógombóccal, hajdinamorzsával, mangóval és mézzel
• Mészár Steak Kitchen (szombat 00:00-02:00) – Durvaborsos Angus steak sült csicsókával és édesburgonyával, vörösbor-karamellel
• Tigris Étterem (szombat 02:00-05:00) – Libamáj brulée, kamilla zselé kacsamell, mascarpone és meggy
• Dzsem Pékség (szombat 05:00-07:00) – Hatféle helyben sütött piadina a street food vonal jegyében
• Zoska (szombat 07:00-09:00) – Reggeli húsos és vega rántottával, bundáskenyérrel és amerikai palacsintával
• Bock Bisztró (szombat 09:00-11:00) – „Kulák” reggeli (májas hurkával és vargányával töltött C20 tetején tüskés kacsamájjal), libamájjal és málnakrémmel töltött golflabda (fehércsokoládés korpusz) zöldborsópürével
• Óbor Étterem (szombat 11:00-13:00) – Pisztránglazacfilé tengerispárgával, rákos rizzsel, Bock rosé mártással

Ne hagyja ki a lehetőséget! Regisztráljon és legyen a 25 éves Electrolux vendége!
Részletek a Bisztro25 weboldalán, valamint a hivatalos Facebook eseménynél

Legfontosabb információk:
• Regisztráció indulása: június 17., péntek 12 óra
• Bisztro25 nyitvatartása: június 24., péntek 12 órától június 25., szombat 13 óráig
• Helyszín: 1051 Budapest, Erzsébet tér 13. (a Prosit Bistro&Bar mellett)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top