Close

Szemle

HVG.HU
Nagy változások lesznek a YouTube-on
 
A phabletek térhódításának köszönhetően többé nem gond a kijelző mérete, és egyre többen használják videózásra (is) mobileszközüket. Ezt támasztja alá az is, hogy a mobil YouTube nézettsége megduplázódott a második negyedévben, az előző év hasonló időszakához képest.

http://hvg.hu/tudomany/20150725_Nagy_valtozasok_lesznek_a_YouTubeon#rss

 
Itmozaik.hu
A PLÚTÓ MÁSODIK KÉPE MÉG TÖBB JEGES HEGYET MUTAT
A fotón látható hegység valahol a törpeplanéta délnyugati részén található, annak a sokat emlegetett szívalakú területnek a közelében, melyet Tombaugh-régióként ismerünk. A vidék az Appalache-hegységhez hasonló mind kiterjedésében, mind magasságában, mely nagyjából 800-2400 méter lehet a tengerszint felett. Ez jelentősen alacsonyabb, mint a korábban megismert 3300-3500 méter magas hegyes terület.
 
 
PHILIPS HUE LÁMPÁK: SZINKRONBAN AZ XBOX ONE-NAL
 
A Philips gyártásában készült Hue lámpák képesek színt váltani miközben filmet nézel, miért is ne tudnának egy hasonló trükkel előrukkolni miközben játszol? Az Xbox One játékokkal szinkronizálható fények igazi hangulatot teremtenek
 
 
Itcafe.hu
Videón a Windows 10 és Windows 8 párharc
 
Jövő hét szerdán startol a Windows 10, legalábbis az Insider programhoz csatlakozók számára. A többiek fokozatosan kapják majd meg a frissítést, illetve ekkor már megvásárolható lesz a Microsoft új operációs rendszere.
 
 
Computerword.hu
Virtualizáció könnyedebben, NAS-on is
 
A virtualizáció létszükséglet a hosting világában, hiszen nagyságrendileg jobb kihasználtság érhető el, ha ugyanazon a hardveren több operációs rendszer vagy alkalmazás fut párhuzamosan. Ma már nemcsak a nagy adatközpontok és privát vállalati szerverparkok tulajdonosai kell, hogy számoljanak ezzel, a virtualizáció biztosította extra versenyképesség egy olyan tétel, amit kicsiben is érvényesítenünk kell.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top